
Als het goed is hebben de voorgaande gangen er ook al aan bijgedragen, maar het hoofdingrediënt van het dessert staat erom bekend: chocolade zorgt voor een gelukzalig gevoel. De bittere chocolade vormt een klassieke combinatie met de zoete sinaasappel en het amandelschaafsel biedt de nodige structuur. LET OP: de chocolademousse moet ongeveer 5 uur opstijven in de koelkast.
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
100 g
Hands Off pure chocolade
(Contains: Soja)
2 unit
Ei
(Contains: Ei)
100 milliliters
Slagroom
(Contains: Melk (inclusief lactose))
1 unit
Perssinaasappel
20 g
Amandelschaafsel
(Contains: Amandelnoten May be present: Pinda's, Sesamzaad, Noten)
3 tablespoon
Suiker
pinch
Zout
Meer informatie over onze Kerstboxen vind je hier: www.hellofresh.nl/kerst