Cheeseburger met zoete ui
Cheeseburger met zoete ui

Cheeseburger met zoete ui

met gebakken aardappeltjes en tomaat-komkommersalade

Cheddar is de perfecte kaas voor een cheeseburger: vol karakter en met een hoog vetgehalte, waardoor hij goed smelt.

Allergens:
Melk (inclusief lactose)
Sesamzaad
Soja
Tarwe
Ei

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total20 minutes
Cooking Time20 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

½ piece

Onion

⅓ piece

Cucumber

15 g

Grated cheddar

(Contains Melk (inclusief lactose))

1 piece

Tomato

1 piece

Hamburger bun with sesame seeds

(Contains Sesamzaad, Soja, Tarwe, Melk (inclusief lactose) May be present Noten, Gluten)

200 g

Potato wedges

1 piece

Beef-pork burger

(Contains Ei, Tarwe May be present Selderij, Soja, Mosterd)

Not included in your delivery

½ tablespoon

Extra virgin olive oil

1 teaspoon

White balsamic vinegar

½ tablespoon

Olive oil

½ tablespoon

[Plant-based] butter

1 teaspoon

Mustard

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Energy (kJ)3704 kJ
Calories885 kcal
Fat47.1 g
Saturated Fat15.9 g
Carbohydrate76.7 g
Sugar8.8 g
Dietary Fiber11.3 g
Protein34.1 g
Salt2.2 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Large Frying Pan
Tall-Sided Pan
Salad Bowl

Cooking Steps

Aardappelen bakken
1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Bak de aardappelpartjes in 15 minuten goudbruin en knapperig. Breng op smaak met peper en zout.
  • Snijd ondertussen de ui in halve ringen.
  • Snijd de helft van de tomaat in plakken en snijd de andere helft in blokjes.
Burger bakken
2
  • Verhit ondertussen 1/2 el roomboter per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de hamburger en de ui 8 - 10 minuten, of tot de burger gaar is. Keer regelmatig om.
  • Bak ondertussen de hamburgerbol 4 - 5 minuten in de oven.
Salade maken
3
  • Snijd per hamburger 4 plakken van de komkommer en snijd de rest in blokjes.
  • Meng in een saladekom de witte balsamicoazijn met de extra vierge olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.
  • Voeg de kleingesneden tomaat en komkommerblokjes toe en meng met de dressing. 
Serveren
4
  • Snijd de hamburgerbol open en smeer een laagje mosterd op de onderste helft (zie Tip).
  • Beleg met de plakjes tomaat en komkommer, wat ui en de burger.
  • Bestrooi met de geraspte cheddar.
  • Serveer met de aardappelpartjes en de salade.

Tip: Is niet iedereen liefhebber van mosterd? Laat de mosterd dan achterwege of serveer apart, zodat iedereen het zelf naar smaak kan toevoegen.