
"Crudités" is een Franse term die verwijst naar een combinatie van verse, rauwe, gesneden groenten die vaak wordt geserveerd met een dipsaus.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
100 gram
Bloemkoolroosjes
100 gram
Bimi broccoli
2 plak(ken)
Ontbijtspek
½ stuk(s)
Witlof
⅓ stuk(s)
Paarse wortel
120 gram
Hertengehaktballetjes Provençaals
(Bevat: Gluten, Tarwe)
1 snufje
Nootmuskaat
100 ml
Slagroom
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
25 gram
Geraspte Goudse kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
25 gram
Geraspte oude Goudse kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
¾ el
Olijfolie
¼ el
[Plantaardige] roomboter
¼ stuk(s)
Zoutarm kippenbouillonblokje
½ tl
Mosterd
naar smaak
Peper en zout



Tip: Gebruik een tweede bakplaat indien nodig.


