
Receptontwikkelaar Babette: "Door tahin te combineren met de gemberwoksaus en bulgogi krijg je een heel smaakvolle en romige saus voor de noedels!"
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
100 gram
Varkensboerengehakt
(Kan bevatten: Soja, Tarwe, Ei, Mosterd, Selderij)
½ stuk(s)
Knoflookteen
200 gram
Groentemix met wittekool
15 gram
Tahin
(Bevat: Sesamzaad)
35 gram
Woksaus met gember
(Bevat: Sesamzaad, Gluten, Soja)
5 gram
Verse koriander
(Kan bevatten: Selderij)
20 gram
Bulgogisaus
(Bevat: Sesamzaad, Soja, Zwaveldioxide en sulfiet, Tarwe, Vis)
½ zakje(s)
Sesamzaad
(Bevat: Sesamzaad Kan bevatten: Walnoten, Hazelnoten, Noten, Macadamianoten, Cashewnoten, Paranoten, Pecannoten, Amandelnoten, Pinda's, Pistachenoten)
100 gram
Volkoren noedels
(Bevat: Gluten, Tarwe)
½ el
Zonnebloemolie
½ el
[Zoutarme] sojasaus
½ tl
Wittewijnazijn
naar smaak
Sambal
naar smaak
Peper en zout



Gezondheidstip: Let je op je zoutinname? Gebruik dan de helft van de sojasaus.
