Met fruit kun je alle kanten op. Je kunt het direct eten, door een maaltijd verwerken of als sap drinken. Wij hebben deze keer gekozen voor het laatste. Om de friszure smaak van kiwi iets te neutraliseren, hebben we er stiekem een beetje suiker aan toe gevoegd. Zo krijgt het fruitdrankje een zoetige smaak.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
2 unit
Groene kiwi
1 unit
Bloedsinaasappel
2 tablespoon
Suiker
drizzle
Bruiswater
Breng 50 ml water aan de kook. Meng de suiker met het kokende water en laat al roerende oplossen tot suikerwater.
Lepel het vruchtvlees van de kiwi uit de schil en prak met een vork in een kom. Pers de bloedsinaasappel uit.
Maak de randen van de wijn- of champagneglazen nat en doop deze in een beetje suiker.
Verdeel de kiwi over de glazen. Voeg voorzichtig het sap van de bloedsinaasappel toe. Schenk vervolgens ook een scheutje bruiswater in de glazen en eindig met het suikerwater.