Skip to main content
Bruisend fruitdrankje

Bruisend fruitdrankje

Met groene kiwi en bloedsinaasappel en geschikt voor iedere gelegenheid

Met fruit kun je alle kanten op. Je kunt het direct eten, door een maaltijd verwerken of als sap drinken. Wij hebben deze keer gekozen voor het laatste. Om de friszure smaak van kiwi iets te neutraliseren, hebben we er stiekem een beetje suiker aan toe gevoegd. Zo krijgt het fruitdrankje een zoetige smaak.

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

2 unit

Groene kiwi

1 unit

Bloedsinaasappel

Not included in your delivery

2 tablespoon

Suiker

drizzle

Bruiswater

Nutrition Values

/ per serving
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Bowl

Cooking Steps

Meng de suiker met het kokend water.
1

Breng 50 ml water aan de kook. Meng de suiker met het kokende water en laat al roerende oplossen tot suikerwater.

Lepel het vruchtvlees van de kiwi uit de schil en prak met een vork in een kom.
2

Lepel het vruchtvlees van de kiwi uit de schil en prak met een vork in een kom. Pers de bloedsinaasappel uit.

Maak de randen van de wijn- of champagneglazen nat en doop deze in een beetje suiker.
3

Maak de randen van de wijn- of champagneglazen nat en doop deze in een beetje suiker.

Eindig met het suikerwater.
4

Verdeel de kiwi over de glazen. Voeg voorzichtig het sap van de bloedsinaasappel toe. Schenk vervolgens ook een scheutje bruiswater in de glazen en eindig met het suikerwater.

This week's must-try HelloFresh recipes