Skip to main content
Bruisend fruitdrankje
Bruisend fruitdrankje

Bruisend fruitdrankje

Met groene kiwi en bloedsinaasappel en geschikt voor iedere gelegenheid

Met fruit kun je alle kanten op. Je kunt het direct eten, door een maaltijd verwerken of als sap drinken. Wij hebben deze keer gekozen voor het laatste. Om de friszure smaak van kiwi iets te neutraliseren, hebben we er stiekem een beetje suiker aan toe gevoegd. Zo krijgt het fruitdrankje een zoetige smaak.

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

2 unit

Groene kiwi

1 unit

Bloedsinaasappel

Not included in your delivery

2 tablespoon

Suiker

drizzle

Bruiswater

Nutrition Values

/ per serving
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Bowl

Cooking Steps

Meng de suiker met het kokend water.
1

Breng 50 ml water aan de kook. Meng de suiker met het kokende water en laat al roerende oplossen tot suikerwater.

Lepel het vruchtvlees van de kiwi uit de schil en prak met een vork in een kom.
2

Lepel het vruchtvlees van de kiwi uit de schil en prak met een vork in een kom. Pers de bloedsinaasappel uit.

Maak de randen van de wijn- of champagneglazen nat en doop deze in een beetje suiker.
3

Maak de randen van de wijn- of champagneglazen nat en doop deze in een beetje suiker.

Eindig met het suikerwater.
4

Verdeel de kiwi over de glazen. Voeg voorzichtig het sap van de bloedsinaasappel toe. Schenk vervolgens ook een scheutje bruiswater in de glazen en eindig met het suikerwater.

This week's must-try HelloFresh recipes

Salmon in Sour Cream & Chive Sauce

Salmon in Sour Cream & Chive Sauce

over mashed potatoes with tomato-cucumber salad
Chicken with Giant Couscous & Herbed Cheese Cubes

Chicken with Giant Couscous & Herbed Cheese Cubes

with lamb's lettuce, cucumber & bell pepper
Orzo à la 'Fata Morgana'

Orzo à la 'Fata Morgana'

with beef & Middle Eastern Spices
Triple Onion Hotdog with Apple Salad

Triple Onion Hotdog with Apple Salad

with crispy onions, onion chutney & caramelised onions
Sinister Smoked Sausage with Sauerkraut & Bacon Lardons

Sinister Smoked Sausage with Sauerkraut & Bacon Lardons

with blood-red apple & mashed potatoes
Loaded Steak Burrito Bowl with Avocado & Salsa

Loaded Steak Burrito Bowl with Avocado & Salsa

with cheesy nachos, sour cream & fragrant rice
Fusion Chicken Meatloaf with Coconut Curry Udon

Fusion Chicken Meatloaf with Coconut Curry Udon

one simple recipe with extra flavours for parents!
Veggie Sausages with Garlicky Za'atar Sour Cream

Veggie Sausages with Garlicky Za'atar Sour Cream

with baby potatoes, parsley & roasted vegetables
Sweet Sesame Steak Strips with Crispy Onions

Sweet Sesame Steak Strips with Crispy Onions

over golden rice with carrot & courgette
Fang-tastic Flammekueche with Basil Crème & Monster Mozzarella

Fang-tastic Flammekueche with Basil Crème & Monster Mozzarella

with courgette ribbons & frighteningly fresh side salad
Hard Shell Beef Tacos

Hard Shell Beef Tacos

with sour cream & salsa
Harissa Portobello Bulgur Bowl with Spicy Yogurt Sauce

Harissa Portobello Bulgur Bowl with Spicy Yogurt Sauce

with smoky chickpeas & tomato-cucumber salad
Max & Moritz's Favourite Flammekueche

Max & Moritz's Favourite Flammekueche

with mozzarella, apple & leek
Cheese Fondue with Venison Meatballs & Crudités

Cheese Fondue with Venison Meatballs & Crudités

with bacon-wrapped broccolini & roasted cauliflower
Shrimp Laksa-Style Noodle Soup with Thai Basil

Shrimp Laksa-Style Noodle Soup with Thai Basil

in fragrant coconut broth with fresh lemongrass & courgette
Cod in Caper Butter with Samphire Mafaldine

Cod in Caper Butter with Samphire Mafaldine

with lemon, broccoli & Sicilian-style herbs
Chicken with Serrano Ham & Parmesan Potatoes

Chicken with Serrano Ham & Parmesan Potatoes

with bruschetta dip & eggplant-arugula salad
Hauntingly Hearty Cheddar Sausage Stew

Hauntingly Hearty Cheddar Sausage Stew

with freakish fries & endive slaw
Plant-Based Chicken in Peanut Curry Sauce

Plant-Based Chicken in Peanut Curry Sauce

over rice with Romano beans & mango chutney
Cottage Pie with Pork & Gouda

Cottage Pie with Pork & Gouda

with courgette, bell pepper & sweetcorn