Skip to main content
Taartje van bladerdeeg
Taartje van bladerdeeg

Taartje van bladerdeeg

Met zoete mascarpone en kiwi

4.2
(3)

Kaas in een zoet dessert. Dat klinkt apart, totdat je bedenkt dat ook mascarpone, ricotta en kwark kazen zijn. Deze roomkazen zijn, de naam zegt het al, romig van smaak en vormen een lekkere basis voor een dessert. Dit taartje is lekker na het eten, maar doet het ook goed bij de koffie.

Allergens:
Melk (inclusief lactose)
•Gluten
•Lupine

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total10 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

1 unit

Groene kiwi

120 g

Mascarpone

(Contains: Melk (inclusief lactose))

2 unit

Bladerdeekbakje

(Contains: Melk (inclusief lactose), Gluten, Lupine)

Not included in your delivery

1 tablespoon

Suiker

Nutrition Values

Energy (kJ)2364 kJ
Calories565 kcal
Fat41 g
Saturated Fat27.9 g
Carbohydrate39 g
Sugar17.5 g
Dietary Fiber2 g
Protein8 g
Salt0.4 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

•Bowl

Cooking Steps

1

Schil de kiwi en snijd in dunne plakken.

mascarpone
2

Meng in een kleine kom de mascarpone met de suiker.

serveren
3

Schep de mascarpone in de bladerdeegbakjes. Verdeel de kiwiplakjes erover. Verdeel de kiwigebakjes over de borden.

This week's must-try HelloFresh recipes