Skip to main content
Broodje mangochutney-glazed paneer
Broodje mangochutney-glazed paneer

Broodje mangochutney-glazed paneer

met champignons, rode ui en knoflook-koriandermayonaise

3.9
(135)

Vandaag serveer je niet zomaar een broodje. Je belegt de baguette namelijk met paneer geglaceerd in mangochutney. Eet smakelijk!

Tags:
Veggie
Allergens:
Tarwe
Gerst
Rogge
Melk (inclusief lactose)
Mosterd
Ei

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total45 minutes
Cooking Time45 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

150 g

Potatoes

1 piece

White demi-baguette

(Contains: Tarwe, Gerst, Rogge May be present: Lupine, Gluten, Noten, Sesamzaad, Melk (inclusief lactose), Soja)

100 g

Paneer

(Contains: Melk (inclusief lactose))

20 g

Mango chutney

(Contains: Mosterd)

1 piece

Red onion

½ piece

Garlic

20 g

Mayonnaise

(Contains: Mosterd, Ei)

¼ piece

Lime

5 g

Fresh coriander

125 g

Mushrooms

Not included in your delivery

¼ tablespoon

[Plant-based] butter

½ tablespoon

Olive oil

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Calories1048 kcal
Energy (kJ)4386 kJ
Fat48.4 g
Saturated Fat18.6 g
Carbohydrate104.2 g
Sugar15.9 g
Dietary Fiber11.9 g
Protein42.9 g
Salt2.7 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Baking Sheet with Baking Paper
Casserole
Small Bowl
Tall-Sided Pan

Cooking Steps

Aardappelen bakken
1

Verwarm de oven voor op 210 graden. Was of schil de aardappelen en snijd in partjes. Meng ze in een kom met 1/4 el olijfolie per persoon, peper en zout. Verdeel de partjes over een bakplaat met bakpapier. Bak 30 - 40 minuten in de oven, of tot ze goudbruin zijn. Schep halverwege om.

Voorbereiden
2

Snijd de champignons in plakjes. Snijd de rode ui in halve ringen. Pers de knoflook of snijd fijn. 

Weetje: De rode ui is een onderschatte supergroente! Hij is niet alleen rijk aan vezels en B-vitaminen, maar zit ook bomvol antioxidanten en vitamine C.

Groenten bakken
3

Verhit 1/4 el olijfolie per persoon in een hapjespan op middelhoog vuur. Bak de rode ui 2 - 3 minuten. Voeg vervolgens de champignons toe en bak nog 5 - 6 minuten. Voeg als laaste de helft van de knoflook toe en bak nog 2 minuten mee. Breng op smaak met peper en zout.

Brood bakken
4

Bak de broodjes 6 - 8 minuten mee in de oven. Snijd de limoen in partjes. Snijd de koriander fijn. Meng in een kleine kom de mayonaise, koriander en overige knoflook en per persoon: het sap van 1/2 limoenpartje en 1/2 tl water. Breng op smaak met peper en zout.

Paneer bakken
5

Snijd de paneer in plakjes van 1/2 cm dik. Verhit 1/4 el roomboter per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de paneer toe, breng op smaak met zout en bak 1 - 2 minuten per kant (zie Tip). Verlaag het vuur, voeg de mangochutney toe en knijp 1 limoenpartje per persoon uit boven de pan. Zorg dat alle paneerplakjes bedekt zijn met de chutney. Bak nog 1 - 2 minuten terwijl je de paneer regelmatig omdraait.

Tip: Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Gebruik dan de helft van de paneer. De overige paneer kun je de volgende dag bijvoorbeeld in een lunchsalade verwerken of je boterham mee garneren.

Serveren
6

Snijd de broodjes open. Smeer de knoflook-koriandermayonaise erop. Beleg met de paneerplakjes. Leg de groenten erbovenop en vouw dicht. Serveer de aardappelpartjes ernaast.

This week's must-try HelloFresh recipes