Skip to main content
Broodje grillkaas met mangochutney
Broodje grillkaas met mangochutney

Broodje grillkaas met mangochutney

met paprika, ui en knoflook-limoenmayo

4.0
(182)
Tags:
Veggie
Allergens:
Tarwe
Mosterd
Melk (inclusief lactose)

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total45 minutes
Cooking Time45 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

200 g

Potatoes

1 piece

Poppyseed roll

(Contains: Tarwe May be present: Melk (inclusief lactose), Mosterd, Selderij, Sesamzaad, Soja, Ei)

20 g

Mango chutney

(Contains: Mosterd)

1 piece

Onion

½ piece

Bell pepper

½ piece

Garlic

100 g

Cypriot-style cheese

(Contains: Melk (inclusief lactose))

¼ piece

Lime

Not included in your delivery

½ tablespoon

Olive oil

1 tablespoon

[Plant-based] mayonnaise

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Energy (kJ)4108 kJ
Calories982 kcal
Fat48.8 g
Saturated Fat24.9 g
Carbohydrate88 g
Sugar11.4 g
Dietary Fiber18.8 g
Protein39.7 g
Salt4.4 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Baking Sheet with Baking Paper
Paper Towel
Casserole
Small Bowl
Small Non-Stick Pan

Cooking Steps

Aardappelen bakken
1

Verwarm de oven voor op 210 graden. Was of schil de aardappelen en snijd in partjes. Meng ze in een kom met 1/4 el olijfolie per persoon, peper en zout. Verdeel de partjes over een bakplaat met bakpapier. Bak 30 - 40 minuten in de oven, of tot ze goudbruin zijn. Schep halverwege om.

Voorbereiden
2

Snijd de paprika in reepjes. Snijd de ui in halve ringen. Pers de knoflook of snijd fijn. Dep de grillkaas droog met keukenpapier en snijd in plakken van 1/2 cm dik.

Weetje: De ui is een onderschatte supergroente! Hij is niet alleen rijk aan vezels en B-vitaminen, maar zit ook bomvol antioxidanten en vitamine C.

Groenten bakken
3

Verhit 1/4 el olijfolie per persoon in een hapjespan op middelhoog vuur. Bak de ui 2 - 3 minuten. Voeg vervolgens de paprika toe en bak nog 5 - 6 minuten. Voeg als laaste de helft van de knoflook toe en bak nog 2 minuten mee. Breng op smaak met peper en zout.

Mengen
4

Bak het broodje 6 - 8 minuten. Snijd de limoen in partjes. Meng in een kleine kom de mayonaise met de overige knoflook, en per persoon: het sap van 1 limoenpartje en 1/2 tl water. Breng op smaak met zout en peper.

Grillkaas bakken
5

Verhit een koekenpan met anti-aanbaklaag op middelhoog vuur en bak de grillkaas 2 - 3 minuten per kant (zie Tip). Verlaag het vuur en voeg het sap van 1 limoenpartje per persoon en de mangochutney toe. Zorg dat de plakjes kaas helemaal bedekt zijn met de chutney en zet het vuur uit. 

Tip: Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Gebruik dan de helft van de kaas. De overige kaas kun je de volgende dag bijvoorbeeld in een lunchsalade verwerken of je boterham mee garneren.

Serveren
6

Snijd de broodjes open en besmeer met de knoflook-limoenmayo. Beleg met de grillkaas. Leg de groenten erbovenop en vouw dicht. Serveer de aardappelpartjes ernaast.

This week's must-try HelloFresh recipes

Salmon in Sour Cream & Chive Sauce

Salmon in Sour Cream & Chive Sauce

over mashed potatoes with tomato-cucumber salad
Chicken with Giant Couscous & Herbed Cheese Cubes

Chicken with Giant Couscous & Herbed Cheese Cubes

with lamb's lettuce, cucumber & bell pepper
Orzo à la 'Fata Morgana'

Orzo à la 'Fata Morgana'

with beef & Middle Eastern Spices
Triple Onion Hotdog with Apple Salad

Triple Onion Hotdog with Apple Salad

with crispy onions, onion chutney & caramelised onions
Sinister Smoked Sausage with Sauerkraut & Bacon Lardons

Sinister Smoked Sausage with Sauerkraut & Bacon Lardons

with blood-red apple & mashed potatoes
Loaded Steak Burrito Bowl with Avocado & Salsa

Loaded Steak Burrito Bowl with Avocado & Salsa

with cheesy nachos, sour cream & fragrant rice
Fusion Chicken Meatloaf with Coconut Curry Udon

Fusion Chicken Meatloaf with Coconut Curry Udon

one simple recipe with extra flavours for parents!
Veggie Sausages with Garlicky Za'atar Sour Cream

Veggie Sausages with Garlicky Za'atar Sour Cream

with baby potatoes, parsley & roasted vegetables
Sweet Sesame Steak Strips with Crispy Onions

Sweet Sesame Steak Strips with Crispy Onions

over golden rice with carrot & courgette
Fang-tastic Flammekueche with Basil Crème & Monster Mozzarella

Fang-tastic Flammekueche with Basil Crème & Monster Mozzarella

with courgette ribbons & frighteningly fresh side salad
Hard Shell Beef Tacos

Hard Shell Beef Tacos

with sour cream & salsa
Harissa Portobello Bulgur Bowl with Spicy Yogurt Sauce

Harissa Portobello Bulgur Bowl with Spicy Yogurt Sauce

with smoky chickpeas & tomato-cucumber salad
Max & Moritz's Favourite Flammekueche

Max & Moritz's Favourite Flammekueche

with mozzarella, apple & leek
Cheese Fondue with Venison Meatballs & Crudités

Cheese Fondue with Venison Meatballs & Crudités

with bacon-wrapped broccolini & roasted cauliflower
Shrimp Laksa-Style Noodle Soup with Thai Basil

Shrimp Laksa-Style Noodle Soup with Thai Basil

in fragrant coconut broth with fresh lemongrass & courgette
Cod in Caper Butter with Samphire Mafaldine

Cod in Caper Butter with Samphire Mafaldine

with lemon, broccoli & Sicilian-style herbs
Chicken with Serrano Ham & Parmesan Potatoes

Chicken with Serrano Ham & Parmesan Potatoes

with bruschetta dip & eggplant-arugula salad
Hauntingly Hearty Cheddar Sausage Stew

Hauntingly Hearty Cheddar Sausage Stew

with freakish fries & endive slaw
Plant-Based Chicken in Peanut Curry Sauce

Plant-Based Chicken in Peanut Curry Sauce

over rice with Romano beans & mango chutney
Cottage Pie with Pork & Gouda

Cottage Pie with Pork & Gouda

with courgette, bell pepper & sweetcorn