Skip to main content
Bananenpannenkoekjes met kaneel en honing
Bananenpannenkoekjes met kaneel en honing

Bananenpannenkoekjes met kaneel en honing

4.1
(58)

De pannenkoekjes zijn extra luchtig doordat je geen meel gebruikt!

Allergenen :
Ei
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

2 stuk(s)

Banaan

4 stuk(s)

Ei

(Bevat: Ei)

30 gram

Lijnzaad

(Kan bevatten: Soja, Noten, Sesamzaad, Gluten, Pinda's)

6 stuk(s)

Perssinaasappel

1 tl

Gemalen kaneel

Zelf toevoegen

1 stuk(s)

Honing

snufje

Zout

2 el

Roomboter

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kcal)440 kcal
Energie (kJ)1841 kJ
Vetten17 g
waarvan verzadigd8 g
Koolhydraten52 g
Vezels3 g
Eiwitten15 g

Benodigdheden

Koekenpan

Instructies

1

Prak de bananen met een vork in een kom.

2

Voeg de eieren, de helft van de lijnzaad en een snufje zout toe en roer met de vork tot een beslag.

3

Verhit ¼ deel van de roomboter in een koekenpan en bak van ¼ deel van het beslag een kleine pannenkoek aan beide kanten goudbruin. Herhaal dit met het overige beslag.

4

Pers ondertussen de sinaasappels uit.

5

Verdeel de pannenkoeken over de borden, schenk de honing erover en bestrooi met de kaneel en het overige lijnzaad. Serveer met het versgeperste sap.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders