Andijvie over? Deze groente is veelzijdiger dan je denkt - gebruik het restje in een Oosterse noedelsoep, in de wok of als alternatief voor spinazie in een omelet.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
150 gram
Gesneden andijvie
(Kan bevatten: Selderij)
250 gram
Aardappelen
50 gram
Spekreepjes
½ stuk(s)
Sjalot
10 gram
Walnootstukjes
(Bevat: Walnoten Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
5 gram
Verse bladpeterselie en bieslook
½ stuk(s)
Gele wortel
30 gram
Kalfsjus
(Bevat: Selderij)
2 el
[Plantaardige] roomboter
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
[Plantaardige] roomboter
¼ el
Mosterd
1
[Plantaardige] melk
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat andijvie weinig calorieën bevat, maar wel rijk is aan vitaminen en mineralen zoals foliumzuur, kalium en vitamine K? Vitamine K zit in veel groene bladgroenten en zorgt onder andere voor sterke botten.