Andijvie over? Deze groente is veelzijdiger dan je denkt - gebruik het restje in een Oosterse noedelsoep, in de wok of als alternatief voor spinazie in een omelet.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
150 g
Chopped escarole
(May be present: Selderij)
250 g
Potatoes
50 g
Bacon lardons
½ piece
Shallot
10 g
Chopped walnuts
(Contains: Walnoten May be present: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
5 g
Fresh flat leaf parsley & chives
½ piece
Yellow carrot
30 g
Veal jus
(Contains: Selderij)
2 tablespoon
[Plant-based] butter
¼ piece
Low sodium vegetable stock cube
to taste
[Plant-based] butter
¼ tablespoon
Mustard
1
[Plant-based] milk
to taste
Salt and pepper
Weetje: Wist je dat andijvie weinig calorieën bevat, maar wel rijk is aan vitaminen en mineralen zoals foliumzuur, kalium en vitamine K? Vitamine K zit in veel groene bladgroenten en zorgt onder andere voor sterke botten.