
Andijvie over? Deze groente is veelzijdiger dan je denkt - gebruik het restje in een Oosterse noedelsoep, in de wok of als alternatief voor spinazie in een omelet.
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
150 g
Chopped escarole
(May be present: Selderij)
250 g
Potatoes
50 g
Bacon lardons
½ piece
Shallot
10 g
Chopped walnuts
(Contains: Walnoten May be present: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
5 g
Fresh flat leaf parsley & chives
½ piece
Yellow carrot
30 g
Veal jus
(Contains: Selderij)
2 tablespoon
[Plant-based] butter
¼ piece
Low sodium vegetable stock cube
to taste
[Plant-based] butter
¼ tablespoon
Mustard
1
[Plant-based] milk
to taste
Salt and pepper

Weetje: Wist je dat andijvie weinig calorieën bevat, maar wel rijk is aan vitaminen en mineralen zoals foliumzuur, kalium en vitamine K? Vitamine K zit in veel groene bladgroenten en zorgt onder andere voor sterke botten.


