
Tempeh is afkomstig uit Indonesië en wordt gemaakt door sojabonen te fermenteren. Deze tempeh zit vol eiwitten en ijzer en is dus zeer geschikt als vleesvervanger.
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
½ piece
Cucumber
½ piece
Pear
50 g
Slaw mix
10 milliliters
Soy sauce
(Contains: Soja, Tarwe)
½ sachet(s)
East Asian-style sauce
(Contains: Soja, Tarwe)
5 milliliters
Sesame oil
(Contains: Sesamzaad)
3 piece
Wholewheat mini tortilla
(Contains: Tarwe)
40 g
Mango chutney
(Contains: Mosterd)
½ piece
Garlic
80 g
Diced tempeh
(Contains: Soja, Tarwe)
2 tablespoon
White wine vinegar
½ teaspoon
Sunflower oil
to taste
Salt and pepper

Tip: In deze stap verwarm je de oven voor om later de tortilla's in te verwarmen, maar je kunt er ook voor kiezen om dit straks in een pan te doen.


Weetje: Wist je dat tempeh rijk is aan calcium en ijzer? Het bevat per 100 gram evenveel calcium als 1 glas melk en evenveel ijzer als 100 gram biefstuk!
