
Guacamole is uitgevonden door de Azteken in de regio die we nu kennen als Mexico; ze noemden het “ahuacamolli”, een combinatie van de Azteekse woorden ‘ahucatl’ (avocado) en “molli” (saus).
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ zakje(s)
Peruaanse kruidenmix
½ stuk(s)
Rode ui
½ head
Botersla
40 gram
Guacamole
4 stuk(s)
Mini-tortilla's
(Bevat: Tarwe, Gluten Kan bevatten: Mosterd, Soja)
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Tomaat
½ stuk(s)
Paprika
75 gram
Vegan gehakt
(Bevat: Gluten, Soja, Gerst Kan bevatten: Mosterd, Haver, Rogge, Selderij, Tarwe, Gluten)
¼ el
Olijfolie
1 el
Zwarte balsamicoazijn
1.5 el
[Plantaardige] mayonaise
½ el
Honing [of plantaardig alternatief]
½ el
Zonnebloemolie
½ el
[Zoutarme] ketjap manis
naar smaak
[Plantaardige] roomboter

Tip: In deze stap verwarm je de oven voor om later de tortilla's in op te warmen, maar je kunt er ook voor kiezen om hiervoor de magnetron te gebruiken.


