
Goedemorgen!
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
1 unit
Ei
(Contains: Ei)
300 milliliters
Halfvolle melk
(Contains: Melk (inclusief lactose))
2 unit
Friese suikerbol
(Contains: Ei, Melk (inclusief lactose), Gluten, Lupine, Tree Nuts / Noix)
2 unit
Banaan
200 milliliters
Volle yoghurt
(Contains: Melk (inclusief lactose))
1 tablespoon
Roomboter
(Contains: Melk (inclusief lactose))

Kluts het ei met een vork in een kom. Voeg 1/3 deel van de melk toe. Snijd de suikerbol horizontaal doormidden en wentel door het eimengsel.

Smelt de roomboter in een koekenpan en bak de suikerbol 2 – 3 minuten aan elke kant.

Maak ondertussen de smoothie. Pel de banaan. Meng de banaan, volle yoghurt en overige melk in een blender of hoge kom en pureer tot een gladde smoothie.

Leg op elk bord een wentelteefje en serveer met de bananensmoothie.