Skip to main content
Volkoren rozijnen-notenbroodje met geitenkaas, honing en sinaasappelsap
Volkoren rozijnen-notenbroodje met geitenkaas, honing en sinaasappelsap

Volkoren rozijnen-notenbroodje met geitenkaas, honing en sinaasappelsap

4.3
(64)

Goedemorgen!

Allergens:
Gluten
Noten
Melk (inclusief lactose)

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

6 unit

Perssinaasappel

2 unit

Bruin rozijn-walnootbroodje

(Contains: Gluten, Noten)

100 g

Verse geitenkaas

(Contains: Melk (inclusief lactose))

Not included in your delivery

1 unit

Honing

Nutrition Values

/ per serving
Calories476 kcal
Energy (kJ)1992 kJ
Fat18 g
Saturated Fat8 g
Carbohydrate59 g
Dietary Fiber6 g
Protein17 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Stove

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Pers het sap van de sinaasappels uit.

2

Bak de volkoren rozijnen-notenbroodjes 6 – 8 minuten.

3

Snijd de broodjes open en beleg met de geitenkaas. Besprenkel naar smaak met de honing.

4

Serveer de broodjes met het verse sinaasappelsap.

This week's must-try HelloFresh recipes