
De appel-frambozenspread is 100% natuurlijk!
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
2 unit
Ei
(Contains: Ei)
unit
Aardbei
6 unit
Perssinaasappel
40 unit
Veldsla
25 g
Kruidenkaasblokjes
(Contains: Melk (inclusief lactose))
2 unit
Crackers
(Contains: Gluten, Sesamzaad)
1 unit
Appel-framboosspread
2 unit
Paashaan
(Contains: Ei, Melk (inclusief lactose), Gluten)
1 tablespoon
Honing
pinch
Zout

Zorg dat de eieren net onder water staan in een pan met deksel. Breng afgedekt aan de kook en kook de eieren in 6 - 8 minuten hard. Laat daarna schrikken onder koud water.

Verwijder het kroontje van de aardbeien. Pers het sap van de sinaasappels uit. Maak een dressing van de honing en 1 el sinaasappelsap per persoon. Meng de helft van de aardbeien met de veldsla in een kom, bestrooi met kruidenkaasblokjes en besprenkel met de dressing.

Beleg de zweedse crackers met 1 tl appel-frambozenspread per cracker en de overige aardbeien.
Hak de kopjes van de eieren en bestrooi met zout.

Serveer de paashaan met de overige appel-frambozenspread, het gekookte ei, de Zweedse crackers, de aardbeiensalade en het versgeperste sinaasappelsap. Fijne Pasen!