Skip to main content
Paasontbijt

Paasontbijt

met paashaan, appel-frambozenspread, gekookt ei, aardbeiensalade en sinaasappelsap

3.8
(45)

De appel-frambozenspread is 100% natuurlijk!

Allergens:
Ei
Melk (inclusief lactose)
Gluten
Sesamzaad

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

2 unit

Ei

(Contains: Ei)

unit

Aardbei

6 unit

Perssinaasappel

40 unit

Veldsla

25 g

Kruidenkaasblokjes

(Contains: Melk (inclusief lactose))

2 unit

Crackers

(Contains: Gluten, Sesamzaad)

1 unit

Appel-framboosspread

2 unit

Paashaan

(Contains: Ei, Melk (inclusief lactose), Gluten)

Not included in your delivery

1 tablespoon

Honing

pinch

Zout

Nutrition Values

/ per serving
Calories675 kcal
Energy (kJ)2824.2 kJ
Fat18 g
Saturated Fat8 g
Carbohydrate97 g
Dietary Fiber7 g
Protein24 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Bowl

Cooking Steps

Kook de eieren.
1

Zorg dat de eieren net onder water staan in een pan met deksel. Breng afgedekt aan de kook en kook de eieren in 6 - 8 minuten hard. Laat daarna schrikken onder koud water.

Meng de aardbeien met de veldsla.
2

Verwijder het kroontje van de aardbeien. Pers het sap van de sinaasappels uit. Maak een dressing van de honing en 1 el sinaasappelsap per persoon. Meng de helft van de aardbeien met de veldsla in een kom, bestrooi met kruidenkaasblokjes en besprenkel met de dressing.

Beleg de zweedse crackers.
3

Beleg de zweedse crackers met 1 tl appel-frambozenspread per cracker en de overige aardbeien.

4

Hak de kopjes van de eieren en bestrooi met zout.

Fijne Pasen!
5

Serveer de paashaan met de overige appel-frambozenspread, het gekookte ei, de Zweedse crackers, de aardbeiensalade en het versgeperste sinaasappelsap. Fijne Pasen!

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes