
Met dit recept tover je 253 gram groenten per portie op je bord.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Aubergine
10 gram
Pijnboompitten
15 gram
Kappertjes
1 stuk(s)
Ui
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
½ zakje(s)
BBQ-rub
90 gram
Volkoren penne
(Bevat: Gluten, Tarwe Kan bevatten: Lupine, Ei, Mosterd, Soja)
20 gram
Rode pesto
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Cashewnoten Kan bevatten: Pinda's, Noten)
20 gram
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
30 gram
Rucola en veldsla
15 gram
Harissa
1 el
Olijfolie
½ el
[Plantaardige] mayonaise
½ el
Extra vierge olijfolie
½ el
Zwarte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout



