Skip to main content
Viskoekjes met groene groenten
Viskoekjes met groene groenten

Viskoekjes met groene groenten

3.2
(534)

De viskoekjes zijn gemaakt van kabeljauw. Deze witvis is in de Golf van Alaska gevangen door Joel en zijn vissersmaten. Heel belangrijk: de vis is op een duurzame manier gevangen, zodat we de natuur zo min mogelijk pijn doen. De koekjes hebben een Thaise smaak. In Thailand zijn ze, net als wij dol op verse kruiden zoals koriander. Proef jij de koriander in de koekjes?

Allergens:
Ei
Gluten
Melk (inclusief lactose)
Vis
Soja

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total25 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

½ unit

Ui

¼ unit

Verse gember

2 unit

Viskoekjes met Franse kruiden

(Contains: Ei, Gluten, Melk (inclusief lactose), Vis)

35 g

Peultjes

1 unit

Sojasaus

(Contains: Gluten, Soja)

70 g

Noedels

(Contains: Gluten)

200 g

Paksoi

Not included in your delivery

1 tablespoon

Zonnebloemolie

1 tablespoon

Ketjap manis

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

/ per serving
Calories768 kcal
Energy (kJ)3213.3 kJ
Fat36 g
Saturated Fat16 g
Carbohydrate78 g
Dietary Fiber5 g
Protein30 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan with Lid
Casserole
Wok

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 160 graden.

2

Kook 500 ml water per persoon in een pan met deksel voor de noedels. Snipper de ui. Schil de gember en snijd fijn.

Bak de viskoekjes.
3

Verhit de helft van de zonnebloemolie in een wok of hapjespan en bak de viskoekjes 3 minuten aan beide kanten. Houd de viskoekjes daarna warm in de oven.

4

Verhit de overige zonnebloemolie in dezelfde wok of hapjespan en fruit de ui en gember 2 minuten op laag vuur. Voeg de peultjes, paksoi, sojasaus en ketjap manis toe, breng op smaak met peper en zout en roerbak 5 - 7 minuten op middelhoog vuur.

5

Kook ondertussen de noedels, afgedekt, in ongeveer 2 minuten gaar. Giet daarna af en spoel af onder koud water.

Voeg de noedels toe.
6

Voeg de gekookte noedels toe aan de wok of hapjespan met groenten en roerbak 1 minuut.

Verdeel het gerecht over de borden.
7

Verdeel de noedels over de borden. Serveer met de viskoekjes.

More delicious recipes with similar ingredients

Stevige linzen-groentesoep met gedroogde pruimen

Stevige linzen-groentesoep met gedroogde pruimen

in de 5-maaltijdenbox en Veggiebox
Aardappeltortilla

Aardappeltortilla

met spinazie en oude kaas
Koningssoep met een bijzonder broodje

Koningssoep met een bijzonder broodje

met verse dille en bospeen
Varkenshaasreepjes met groenten en glasnoedels

Varkenshaasreepjes met groenten en glasnoedels

in de 5-maaltijdenbox
Lasagne passata met geraspte geitenkaas en verse basilicum

Lasagne passata met geraspte geitenkaas en verse basilicum

met verse lasagnebladen en gegrilde courgette
Bloemkoolsoep

Bloemkoolsoep

met appel en walnootbrood
Spinazielasagne met provolone en pijnboompitten

Spinazielasagne met provolone en pijnboompitten

in de 5-maaltijdenbox en Veggiebox
Visstoof met ansjovis, heekfilet en volkoren ciabatta

Visstoof met ansjovis, heekfilet en volkoren ciabatta

Met rode paprika en prei
Stoof met rundersaucijs en aardappel-knolselderijpuree

Stoof met rundersaucijs en aardappel-knolselderijpuree

Een winters recept!
Stoofpotje met bataat, witte bonen en kipdrumsticks

Stoofpotje met bataat, witte bonen en kipdrumsticks

Extra in de 5-maaltijdenbox
Geurige rijst met pinda’s, rozijnen en gebakken kabeljauw

Geurige rijst met pinda’s, rozijnen en gebakken kabeljauw

met kurkuma en gember
Kokossoep met noedels, kipfilet, citroengras en Thaise basilicum

Kokossoep met noedels, kipfilet, citroengras en Thaise basilicum

Extra in de 5-maaltijdenbox
Kokossoep met boekweitnoedels, citroengras en cashewnoten

Kokossoep met boekweitnoedels, citroengras en cashewnoten

met Thaise basilicum
Preisoep met zalm en kamutbroodje

Preisoep met zalm en kamutbroodje

Goed gevulde maaltijdsoep met pijnboompitten
Kipcordonbleu met rösti-ovenschotel

Kipcordonbleu met rösti-ovenschotel

Kipfilet gevuld met belegen kaas
Oosterse biefstukreepjes met Hollandse spruitjes

Oosterse biefstukreepjes met Hollandse spruitjes

Extra in de 5-maaltijdenbox
Rösti-ovenschotel met champignoncordonbleu

Rösti-ovenschotel met champignoncordonbleu

Met geraspte aardappelen voor meer gemak
Indiase visstoof met verse koriander

Indiase visstoof met verse koriander

Zoet en kruidig gerecht met een romige smaak
Romige orzo met savooiekool, grana padano en pijnboompitten

Romige orzo met savooiekool, grana padano en pijnboompitten

Italiaans gerecht met Hollandse savooiekool
Noedels met shiitake, choisam, pinda’s en geraspte kokos

Noedels met shiitake, choisam, pinda’s en geraspte kokos

Extra in de 5-maaltijdenbox en Veggiebox