Skip to main content
Viskoekjes met groene groenten

Viskoekjes met groene groenten

3.2
(534)

De viskoekjes zijn gemaakt van kabeljauw. Deze witvis is in de Golf van Alaska gevangen door Joel en zijn vissersmaten. Heel belangrijk: de vis is op een duurzame manier gevangen, zodat we de natuur zo min mogelijk pijn doen. De koekjes hebben een Thaise smaak. In Thailand zijn ze, net als wij dol op verse kruiden zoals koriander. Proef jij de koriander in de koekjes?

Allergens:
Ei
Gluten
Melk (inclusief lactose)
Vis
Soja

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total25 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy
Serving amount

½ unit

Ui

¼ unit

Verse gember

2 unit

Viskoekjes met Franse kruiden

(Contains: Ei, Gluten, Melk (inclusief lactose), Vis)

35 g

Peultjes

1 unit

Sojasaus

(Contains: Gluten, Soja)

70 g

Noedels

(Contains: Gluten)

200 g

Paksoi

Not included in your delivery

1 tablespoon

Zonnebloemolie

1 tablespoon

Ketjap manis

to taste

Peper en zout

/ per serving
Calories768 kcal
Energy (kJ)3213.3 kJ
Fat36 g
Saturated Fat16 g
Carbohydrate78 g
Dietary Fiber5 g
Protein30 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.
Pan with Lid
Casserole
Wok

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 160 graden.

2

Kook 500 ml water per persoon in een pan met deksel voor de noedels. Snipper de ui. Schil de gember en snijd fijn.

Bak de viskoekjes.
3

Verhit de helft van de zonnebloemolie in een wok of hapjespan en bak de viskoekjes 3 minuten aan beide kanten. Houd de viskoekjes daarna warm in de oven.

4

Verhit de overige zonnebloemolie in dezelfde wok of hapjespan en fruit de ui en gember 2 minuten op laag vuur. Voeg de peultjes, paksoi, sojasaus en ketjap manis toe, breng op smaak met peper en zout en roerbak 5 - 7 minuten op middelhoog vuur.

5

Kook ondertussen de noedels, afgedekt, in ongeveer 2 minuten gaar. Giet daarna af en spoel af onder koud water.

Voeg de noedels toe.
6

Voeg de gekookte noedels toe aan de wok of hapjespan met groenten en roerbak 1 minuut.

Verdeel het gerecht over de borden.
7

Verdeel de noedels over de borden. Serveer met de viskoekjes.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes