
De aardappelpuree is vol van smaak door de melk en roomboter die je toevoegt. Hoe fijner je de aardappelen stampt, hoe romiger het resultaat.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
250 gram
Aardappelen
½ stuk(s)
Prei
25 gram
Spekreepjes
10 ml
Ketjap manis
(Bevat: Soja, Tarwe)
1 stuk(s)
Kalfsburger
(Kan bevatten: Gluten, Ei, Mosterd, Selderij, Soja)
75 gram
Pompoenblokjes
20 gram
Cranberrychutney
10 gram
Pecanstukjes
(Bevat: Pecannoten Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
½ stuk(s)
Ui
5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
30 gram
[Plantaardige] roomboter
75 ml
Zoutarme runderbouillon
1 tl
Mosterd
1
[Plantaardige] melk
naar smaak
Peper en zout

Tip: Gebruik twee pannen als je voor meer dan vier personen kookt.


