In dit recept serveer je tortilla's, afkomstig uit de Mexicaanse keuken, met een vulling uit de Aziatische keuken. Een verassend lekkere combinatie!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
½ piece
Garlic
½ piece
Onion
¼ piece
Lime
70 g
Corn
10 milliliters
Soy sauce
(Contains: Soja, Tarwe)
3 piece
Wholewheat mini tortilla
(Contains: Tarwe)
10 g
Salted peanuts
(Contains: Pinda's May be present: Noten, Sesamzaad)
¼ sachet(s)
East Asian-style sauce
(Contains: Soja, Tarwe)
45 g
Mixed leaves of radicchio, arugula & lettuce
50 g
Slaw mix
5 g
Ginger paste
100 g
Beef mince with East Asian spices
(May be present: Gluten, Ei, Mosterd, Selderij, Soja)
½ teaspoon
White wine vinegar
½ tablespoon
Sunflower oil
1.5 tablespoon
[Plant-based] mayonnaise
Tip: Je kunt de tortilla‘s ook zonder oven opwarmen. Bak ze dan kort een voor een in een koekenpan vlak voor serveren.
Weetje: Mais is een goede bron van magnesium - belangrijk voor de vorming van bot en spieren. Andere magnesiumrijke ingrediënten zijn pinda's, peulvruchten, banaan, volkoren granen en cacao.
Gezondheidstip: Let jij op je zoutinname? Voeg dan de helft van de sojasaus toe. Wie wil kan na het serveren eventueel naar smaak meer toevoegen.