
Mensen eten al bijna 4000 jaar knoflook! Geen wonder dat het een hoofdbestanddeel is van zoveel gerechten en in keukens van over de hele wereld.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Wortel
3 stuk(s)
Pruimtomaat
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
½
Tomatenpuree
40 gram
Paprikapesto
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Cashewnoten Kan bevatten: Noten, Pinda's)
20 gram
Grana Padanovlokken DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Ei)
1 stuk(s)
Seizoensbroodje
(Bevat: Tarwe, Gluten Kan bevatten: Noten, Ei, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Sesamzaad, Soja)
250 ml
Zoutarme groentebouillon
1 el
Olijfolie
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout



