
Sugarsnaps zijn frisgroene peulvruchten die je geheel kunt eten. Ze zijn ontstaan uit een kruising tussen erwten en peultjes. Sugarsnaps smaken door de aanwezige erwten ook zoeter dan peultjes, vandaar ook de naam.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
200 gram
Aardappelpartjes
½ zakje(s)
Gomasio
(Bevat: Sesamzaad)
1 stuk(s)
Briochebroodje
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Soja, Tarwe)
25 gram
Teriyakisaus
(Bevat: Soja, Tarwe)
2 plak(ken)
Ontbijtspek
½ stuk(s)
Kumato-tomaat
½ stuk(s)
Komkommer
1 stuk(s)
Gekruide runderburger
(Kan bevatten: Soja, Gluten, Ei, Mosterd, Selderij)
5 gram
Gemberpuree
100 gram
Sugarsnaps
2 stuk(s)
Spies
1 el
[Plantaardige] roomboter
½ el
Olijfolie
½ tl
Suiker
1 el
Wittewijnazijn
1.5 el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Zout

Tip: Kook je voor meer dan 2 personen? Gebruik dan 2 koekenpannen.

Tip: Sommige sugarsnaps hebben draadjes die je er makkelijk kan aftrekken bij het wegsnijden van de uiteinden.

