
Je brengt deze schotel op smaak met furikake, een Japanse smaakmaker van gedroogde vis en groenten met zeewier, sesamzaadjes en zout.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Heekfilet
(Bevat: Vis)
50 gram
Brede rijstnoedels
½ stuk(s)
Rode ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Wortel
½ stuk(s)
Paprika
35 gram
Zoete Aziatische saus
(Bevat: Soja, Tarwe)
15 gram
Ponzu
(Bevat: Soja, Tarwe, Zwaveldioxide en sulfiet)
½ zakje(s)
Furikake
(Bevat: Soja, Tarwe, Sesamzaad)
1 el
Honing [of plantaardig alternatief]
1 el
Zonnebloemolie
1 tl
Sambal
½ el
[Plantaardige] roomboter
2 tl
[Zoutarme] ketjap manis
1 el
Water
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout



