Een reductie van witte wijn met een flinke hoeveelheid roomboter maakt de perfecte beurre blanc. Deze romige en friszure saus is heerlijk bij zeevruchten.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
90 gram
Casarecce
(Bevat: Gluten, Tarwe Kan bevatten: Ei, Mosterd, Soja)
80 gram
Garnalen
(Bevat: Schaaldieren)
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Courgette
½ stuk(s)
Prei
5 gram
Verse bladpeterselie en bieslook
50 gram
Beurre blanc
(Bevat: Gluten, Tarwe, Vis, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten: Melk (inclusief lactose), Tarwe, Vis, Gluten)
10 gram
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
¼ zakje(s)
Kerriepoeder
(Bevat: Selderij, Mosterd)
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
1 el
[Plantaardige] roomboter
1 tl
Bloem
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat garnalen weinig calorieën bevatten, maar wel rijk zijn aan eiwitten en calcium?