
Wist je dat garam masala letterlijk "pittig kruidenmengsel" betekent in het Hindoestaans?
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
75 gram
Basmatirijst
40 gram
Rode splitlinzen
(Kan bevatten: Gluten)
90 ml
Kokosmelk
1 tl
Verse gember
½ stuk(s)
Aubergine
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ zakje(s)
Garam masala
¼ stuk(s)
Citroen
½ zakje(s)
Gele currykruiden
1.5 stuk(s)
Tomaat
½ zakje(s)
Maizena
(Kan bevatten: Gluten)
50 gram
Biologische volle yoghurt
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
10 gram
Geroosterde cashewnoten
(Bevat: Cashewnoten, Noten Kan bevatten: Macadamianoten, Noten, Paranoten, Pecannoten, Pistachenoten, Walnoten, Amandelnoten, Hazelnoten)
10 gram
Verse koriander en munt
(Kan bevatten: Selderij)
1 el
Olijfolie
1 tl
Suiker
100 ml
Zoutarme groentebouillon



