Kokosmelk geeft niet alleen een romige en rijke textuur aan soepen, maar ook een beetje natuurlijke zoetheid. Het brengt kruiden in balans en versterkt smaken.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
90 ml
Kokosmelk
1 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
½ stuk(s)
Wortel
50 gram
Gesneden spitskool
75 gram
Witte langgraanrijst
1 stuk(s)
Knoflookteen
100 gram
Kippendijreepjes
½ stuk(s)
Limoen
1 stuk(s)
Ui
25 gram
Gele currypasta
(Bevat: Soja, Mosterd Kan bevatten: Mosterd, Soja)
½ zakje(s)
Gele currykruiden
300 ml
Zoutarme kippenbouillon
1 el
Zonnebloemolie
½ el
[Zoutarme] ketjap manis
naar smaak
Sambal
naar smaak
Peper en zout


