
Speciaal ingrediënt in je box! Parmigiano Reggiano dankt zijn naam aan de Italiaanse provincies Parma en Reggio Emilia. Een échte D.O.P. kaas dus.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Aubergine
30 gram
Zongedroogde tomaten
90 gram
Penne
(Bevat: Gluten, Tarwe Kan bevatten: Soja, Mosterd)
50 gram
Kookroom
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
10 gram
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
30 gram
Rucola en veldsla
10 ml
Basilicumcrème
1 el
Zwarte balsamicoazijn
½ el
Bloem
60 ml
Zoutarme groentebouillon
1.5 el
Olijfolie
¼ el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout

Tip: Is het lastig om een kleine hoeveelheid bouillon te bereiden? Bereid dan 500 ml bouillon met 1 bouillonblokje en meet daarna de juiste hoeveelheid af. De overige bouillon kun je invriezen voor een volgende keer.


