Wil je voorkomen dat bieslook bij het snijden door de keuken vliegt? Houd de bieslook dan met één hand in een strakke bundel tegen de snijplank. Met de andere hand hak je het fijn met je mes. Dit zorgt ook voor gelijke stukken.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Kalkoenfilet
40 gram
Yazzara
½ stuk(s)
Ui
200 gram
Aardappelen
½ stuk(s)
Paprika
25 gram
Biologische volle yoghurt
½ stuk(s)
Knoflookteen
1.5 tl
Paprikapoeder
1 stuk(s)
Laurierblad
½ stuk(s)
Wortel
3 gram
Verse bieslook
300 ml
Zoutarme groentebouillon
½ el
[Plantaardige] roomboter
½ el
Witte balsamicoazijn
½ el
Honing [of plantaardig alternatief]
½ tl
[Zoutarme] ketjap manis
½ tl
Wittewijnazijn
½ el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout