
Tagliatelle is een traditionele Italiaanse pasta, bekend om zijn lange, platte linten. De pasta komt oorspronkelijk uit de regio's Emilia-Romagna en Marche en wordt meestal geserveerd in een rijke, romige saus.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
125 gram
Verse tagliatelle
(Bevat: Ei, Tarwe, Gluten Kan bevatten: Melk (inclusief lactose), Mosterd, Noten, Schaaldieren, Soja, Vis, Walnoten, Weekdieren)
200 gram
Roerbakmix met champignons
5 gram
Verse krulpeterselie en tijm
75 gram
Kookroom
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Varkenshaas
(Kan bevatten: Melk (inclusief lactose), Mosterd, Soja, Gluten, Selderij)
4 ml
Olijfolie met truffelaroma
1 stuk(s)
Knoflookteen
20 gram
Grana Padanovlokken DOP
(Bevat: Ei, Melk (inclusief lactose))
20 gram
Rucola
1 tl
Wittewijnazijn
¼ stuk(s)
Zoutarm paddenstoelen- of groentebouillonblokje
½ el
[Plantaardige] roomboter
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout





Tip: Het mag nog een beetje rosé zijn vanbinnen.
