Deze pasta zit vol smaakmakers zoals zongedroogde tomaatjes, basilicum, rucola en paprikapoeder. Je zet dit heerlijke gerecht al binnen 20 minuten op tafel!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 piece
Onion
½ piece
Garlic
½ piece
Eggplant
30 g
Semi-dried tomato mix
90 g
Penne
(Contains: Tarwe May be present: Mosterd, Soja)
50 milliliters
Cooking cream
(Contains: Melk (inclusief lactose))
5 g
Fresh basil
20 g
Arugula
15 g
Grated mature cheese
½ sachet(s)
Sicilian-style herb mix
¾ teaspoon
Ground paprika
½ tablespoon
Flour
½ tablespoon
Balsamic vinegar
60 milliliters
Low sodium vegetable stock
1.5 tablespoon
Olive oil
to taste
Salt and pepper
Tip: Is het lastig om 60 ml bouillon per persoon te bereiden? Bereid dan 500 ml bouillon met 1 bouillonblokje en meet daarna de juiste hoeveelheid af. De overige bouillon kun je invriezen voor een volgende keer, of bewaren voor een klein lunchsoepje de volgende dag.
Tip: Dit gerecht bevat veel calorieën. Let jij op je calorie-inname? Kook dan 70 gram pasta per persoon en gebruik de helft van de kaas. Van de overige kaas en pasta kun je de volgende dag een salade maken.
Weetje: Wist je dat minder vlees eten voordelen heeft voor je gezondheid? Het draagt bijvoorbeeld bij aan een lager risico op hart- en vaatziekten.