This recipe provides 310 grams of vegetables per portion.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Rode ui
10 gram
Pompoenpitten
(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
15 gram
Kappertjes
90 gram
Volkoren fusilli
(Bevat: Gluten, Tarwe Kan bevatten: Ei, Mosterd, Soja)
½ stuk(s)
Komkommer
30 gram
Rucola en veldsla
½ stuk(s)
Appel
1.25 gram
Verse dille
(Kan bevatten: Selderij)
10 ml
Basilicumcrème
½ blik(ken)
Tonijn in olie
(Bevat: Vis)
4 ml
Balsamicocrème
(Bevat: Zwaveldioxide en sulfiet)
¼ el
Olijfolie
¾ el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Peper en zout