Skip to main content
Overnight oats met appel, kaneel en rozijnen
Overnight oats met appel, kaneel en rozijnen

Overnight oats met appel, kaneel en rozijnen

3.3
(3)

Begin op tijd met het maken van dit recept, het moet namelijk een nachtje in de koelkast staan!

Allergens:
Gluten
Zwaveldioxide en sulfiet
Melk (inclusief lactose)

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

100 g

Havermout

(Contains: Gluten)

40 g

Gele rozijnen

(Contains: Zwaveldioxide en sulfiet)

250 milliliters

Halfvolle melk

(Contains: Melk (inclusief lactose))

1.5 teaspoon

Gemalen kaneel

2 unit

Appel

Not included in your delivery

1 unit

Honing

pinch

Zout

Nutrition Values

/ per serving
Calories437 kcal
Energy (kJ)1828.4 kJ
Fat6 g
Saturated Fat2 g
Carbohydrate80 g
Dietary Fiber6 g
Protein12 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan with Lid

Cooking Steps

Meng de havermout met de helft van de rozijnen en halfvolle melk.
1

Voorbereiding op de avond van tevoren: meng de havermout met de helft van de rozijnen en de halfvolle melk in een pan met deksel en laat een nacht wellen in de koelkast.

Snijd de appel.
2

Op de ochtend zelf: verwijder het klokhuis van de appel (elstar) en snijd klein.

Voeg de appel, kaneel, een snufje zout toe.
3

Voeg de appel, kaneel, een snufje zout en 2 el water per persoon toe aan de pan met deksel. Breng aan de kook en kook, afgedekt, 5 minuten op middelmatig vuur. Roer regelmatig door. Voeg eventueel een extra scheutje water toe om aanbranden te voorkomen.

Schenk de honing erover en bestrooi met de overige rozijnen.
4

Verdeel de overnight oats over de kommen. Schenk de honing erover en bestrooi met de overige rozijnen.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes