
Het geheim van perfect gegrilde witte kaas is timing - bak de kaas vlak voor serveren en liever te kort dan te lang.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
75 gram
Orzo
(Bevat: Tarwe, Gluten Kan bevatten: Mosterd, Soja)
½ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
¼ stuk(s)
Komkommer
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
100 gram
Witte grillkaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
⅓ zakje(s)
Gedroogde tijm
125 gram
Rode cherrytomaten
¼ stuk(s)
Limoen
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
1 tl
Zwarte balsamicoazijn
1 tl
Extra vierge olijfolie
½ el
Olijfolie
1 el
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout

Tip: Eet je de orzo liever lauw? Spoel de orzo na het koken dan af met koud water.


Gezondheidstip: Dit recept bevat veel zout. Let jij op je zoutinname? Gebruik dan de helft van de kaas voor een ander moment.
