Warmgerookte zalm wordt eerst gepekeld en vervolgens gerookt op een hogere temperatuur, waardoor het een kruimelige textuur en hartige smaak krijgt. Het is kant-en-klaar en perfect voor salades, pasta's of wraps!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
50 gram
Gesneden rodekool
70 gram
Mais in blik
½ bosje(s)
Bosui
1 stuk(s)
Pruimtomaat
¼ stuk(s)
Citroen
½ stuk(s)
Avocado
75 gram
Warmgerookte zalmsnippers
(Bevat: Vis)
3 stuk(s)
Volkoren mini-tortilla
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Mosterd, Soja)
½ tl
Suiker
½ el
[Plantaardige] mayonaise
1 tl
Wittewijnazijn
naar smaak
Peper en zout
Tip: In deze stap verwarm je de oven voor om later de tortilla's in te verwarmen, maar je kunt er ook voor kiezen om dit straks in een koekenpan te doen.