Skip to main content
Mexicaanse viswraps met kool-wortelsalade
Mexicaanse viswraps met kool-wortelsalade

Mexicaanse viswraps met kool-wortelsalade

Gevuld met mangochutney, tomaat en koriander

4.3
(405)

Deze viswraps zouden niet misstaan op een Mexicaanse fiesta! Serveer alles wat je voor de wraps nodig hebt in aparte schaaltjes, zo kan iedereen zelf een wrap maken. De mangochutney geeft de wraps een zoet-zure twist. Heb je nog wat over? De viswraps zijn ook koud erg lekker.

Allergens:
Vis
Ei
Mosterd
Gluten

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total25 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

100 g

Koolvishaasje

(Contains: Vis)

1 teaspoon

Mexicaanse kruiden

1 unit

Tomaat

2.5 g

Verse koriander

(May be present: Selderij)

¼ unit

Limoen

100 g

Wittekool en wortel

40 g

Mayonaise

(Contains: Ei, Mosterd)

3 unit

Witte tortilla

(Contains: Gluten)

20 g

Mangochutney

(Contains: Mosterd May be present: Noten, Pinda's)

½ tablespoon

Fles olijfolie

Not included in your delivery

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

Energy (kJ)3297 kJ
Calories788 kcal
Fat42 g
Saturated Fat5.4 g
Carbohydrate69 g
Sugar16.4 g
Dietary Fiber7 g
Protein30 g
Salt1.7 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Paper Towel
Baking Sheet
Parchment Paper
Bowl
Aluminum Foil

Cooking Steps

Vis bereiden
1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Dep het koolvishaasje droog met keukenpapier. Besprenkel vervolgens met de olijfolie, wrijf in met de Mexicaanse kruiden en breng op smaak met zout. Bak het koolvishaasje 8 – 12 minuten op een bakplaat met bakpapier in de oven.

Snijden
2

Snijd ondertussen de tomaat in kleine blokjes en snijd de koriander grof.

Kool-wortelsalade maken
3

Pers de limoen. Meng in een kom de witte kool en wortel met de mayonaise en 1 tl limoensap per persoon. Breng op smaak met peper en zout.

Tortilla's verwarmen
4

Verpak de tortilla's samen in aluminiumfolie en verwarm 2 – 3 minuten in de oven.

Koolvis scheuren
5

Trek de gebakken koolvis met twee vorken uit elkaar, zodat je kleine stukjes overhoudt.

Serveren
6

Serveer de kool-wortelsalade, koolvis, tomatenblokjes, mangochutney en koriander allemaal in losse bakjes, zodat iedereen aan tafel zelf zijn eigen viswrap kan maken.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes