Skip to main content
Mexicaanse salade met mais en zwarte bonen
Mexicaanse salade met mais en zwarte bonen

Mexicaanse salade met mais en zwarte bonen

Deze rijkgevulde Mexicaanse salade zit boordevol lekkere producten, zoals mais, zwarte bonen, tomaten, verse koriander en groene peper. Al deze ingrediënten hebben typische smaken die goed samengaan. De yoghurtsaus maakt het gerecht af!

Allergens:
Melk (inclusief lactose)

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total35 minutes
Cooking Time
DifficultyHard

Ingredients

Serving amount

1 unit

Maiskolf

1 teaspoon

Gemalen komijnzaad

200 g

Vastkokende aardappelen

½ unit

Groene peper

1 unit

Tomaat

¼ unit

IJsbergsla

½ can

Bonen

2 sprig

Verse koriander

(May be present: Selderij)

50 milliliters

Volle yoghurt

(Contains: Melk (inclusief lactose))

1 teaspoon

Paprikapoeder

Not included in your delivery

½ tablespoon

Roomboter

(Contains: Melk (inclusief lactose))

½ tablespoon

Extra vierge olijfolie

½ teaspoon

Zwarte balsamicoazijn

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

Energy (kJ)2745 kJ
Calories656 kcal
Fat22 g
Saturated Fat8.1 g
Carbohydrate87 g
Sugar21.7 g
Dietary Fiber19 g
Protein20 g
Salt0.8 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 210 graden en maak de maiskolf schoon. Leg de maiskolf op een stuk aluminiumfolie van 30 x 30 cm per persoon. Snijd de roomboter in klontjes. Verdeel de roomboterklonten over de maiskolf en bestrooi met de komijn, peper en zout. Vouw het aluminiumfolie dicht, zodat er geen lucht bij kan komen. Bak de maiskolven 30 minuten in de oven. Let op: maak voorzichtig open, want er komt warme stoom uit.

2

Was de aardappelen (nicola) grondig en snijd in blokjes van 1 cm. Zorg dat de aardappelen net onder water staan in een pan met deksel, breng afgedekt aan de kook en kook de aardappelen in 12 - 15 minuten gaar. Giet daarna af en laat zonder deksel uitstomen.

3

Verwijder ondertussen de zaadlijsten van de groene peper en snijd de groene peper fijn. Snijd de tomaat in blokjes en de ijsbergsla klein. Laat de zwarte bonen uitlekken en snijd de koriander fijn.

4

Meng in een kom de yoghurt, paprikapoeder en de helft van de koriander. Breng op smaak met peper en zout.

5

Meng in een saladekom de aardappelen, groene peper, tomaat, ijsbergsla en zwarte bonen en breng op smaak met peper en zout.

6

Verdeel de salade over de borden en serveer met de maiskolf. Garneer met de yoghurtsaus en de overige koriander.

More delicious recipes with similar ingredients

Volle yoghurt met nectarine

Volle yoghurt met nectarine

Met blauwe bessen en muesli
Volle yoghurt met granola en blauwe bessen

Volle yoghurt met granola en blauwe bessen

Aardbeien en granola met volle yoghurt

Aardbeien en granola met volle yoghurt

Gekonfijte kippendij met pompoen en goudreinet appel

Gekonfijte kippendij met pompoen en goudreinet appel

De kippendij is gekonfijt in onder meer rozemarijn, tijm en knoflook
Romige parelgerst met paksoi, verse oregano en provolone

Romige parelgerst met paksoi, verse oregano en provolone

Romige parelgerst op een bedje van little gem
Gevulde runderrolletjes met gebakken aardappelen en gegrilde groenten

Gevulde runderrolletjes met gebakken aardappelen en gegrilde groenten

De runderrolletjes vul je zelf met olijventapenade
Scandinavische salade met mosterdschol

Scandinavische salade met mosterdschol

Met gebakken aardappelen
Fluweelzachte broccolisoep met danablu

Fluweelzachte broccolisoep met danablu

Met geroosterde ciabatta, kruidenroomkaas en pijnboompitten
Kokosrijst met pindasaus en gesmoorde groenten

Kokosrijst met pindasaus en gesmoorde groenten

Met een spiegelei en geroosterde pinda's
Wraps met peen en gekruid kipgehakt

Wraps met peen en gekruid kipgehakt

Met yoghurt-komkommersaus
Fettuccine met garnalen en courgette

Fettuccine met garnalen en courgette

Met crème fraîche, tomaat en rozemarijn
Groene paprika gevuld met tomatenrijst

Groene paprika gevuld met tomatenrijst

De paprika’s bak je in de oven en garneer je met Griekse feta
In Libanees platbrood gerolde falafel met rodekool

In Libanees platbrood gerolde falafel met rodekool

Een Midden-Oosters gerecht met Hollandse rodekool
Herfststoof van in bokbier gestoofde prei met worst van Brandt & Levie

Herfststoof van in bokbier gestoofde prei met worst van Brandt & Levie

De worst is op smaak gebracht met zoete paprika, gemberpoeder, tijm, nootmuskaat en foelie
Koolvis met noedels, groenten en ananas-kerriechutney

Koolvis met noedels, groenten en ananas-kerriechutney

Met geroerbakte Chinese kool
Klassieke rundersaucijs met spruiten en regenboogkrieltjes

Klassieke rundersaucijs met spruiten en regenboogkrieltjes

Een ode aan de Hollandse keuken
Volkoren pita met falafel, aubergine en salade

Volkoren pita met falafel, aubergine en salade

Je rolt zelf falafelballetjes
Spinaziesoep met een maïskolf en kruidenkaas

Spinaziesoep met een maïskolf en kruidenkaas

Met een gekookt eitje en pecannoten
Nasi met gekruide biefstukreepjes en Oosterse groentemix

Nasi met gekruide biefstukreepjes en Oosterse groentemix

De biefstukreepjes werden door onze slager gekruid met kurkuma en gember
Schelvis met bieslooksaus en geroosterde bospeen en aardappelen

Schelvis met bieslooksaus en geroosterde bospeen en aardappelen

Highest-rated dinner recipes

Sweet & Sticky Curried Shrimp with Mafaldine

Sweet & Sticky Curried Shrimp with Mafaldine

with tarragon, lemon & creamy courgette sauce
Beef-Pork Za'atar Wraps with Fresh Herbs

Beef-Pork Za'atar Wraps with Fresh Herbs

with orange cream cheese, zesty salsa & sumac
Creamy Stroganoff-Style Mafaldine

Creamy Stroganoff-Style Mafaldine

with beef-pork mince, vegetable mix & parsley
Shrimp Poké Bowl with Ponzu Mayo

Shrimp Poké Bowl with Ponzu Mayo

with mango, gomashio, slaw & cucumber
Pork Tenderloin in Creamy Mustard Sauce

Pork Tenderloin in Creamy Mustard Sauce

with green beans, parsley, yellow carrot & potatoes
Creamy Jerusalem Artichoke Soup

Creamy Jerusalem Artichoke Soup

with truffle oil, hazelnuts & toasted ciabatta
Spicy Kimchi Fried Rice

Spicy Kimchi Fried Rice

with fish sauce, fried egg, furikake & sesame seeds
Creamy Lentil Masala Soup with Naan

Creamy Lentil Masala Soup with Naan

with fragrant yogurt sauce, coconut milk & shaved almonds
Cheesy Curry Cottage Pie with Chives

Cheesy Curry Cottage Pie with Chives

with beef-pork mince, sweetheart cabbage & apple
Bolognese-Style Risotto

Bolognese-Style Risotto

with Parmigiano Reggiano, basil & mascarpone
DIY Mediterranean-Style Chicken Bowl with Golden Rice

DIY Mediterranean-Style Chicken Bowl with Golden Rice

pick 'n' mix toppings: lemon yogurt sauce, parsley, tomato & more!
Chicken Bulgur Bowl with African-Inspired Spices

Chicken Bulgur Bowl with African-Inspired Spices

with buttered almonds, dates & lemon mayonnaise
Cod in Sage Butter with Butternut Squash Risotto

Cod in Sage Butter with Butternut Squash Risotto

with Serrano ham & Parmigiano Reggiano
Sticky Meatballs with Stir-Fried Noodles

Sticky Meatballs with Stir-Fried Noodles

in black garlic sauce with hot honey peanuts
Kipwraps met zoet-pittige chilisaus en avocado

Kipwraps met zoet-pittige chilisaus en avocado

met tortillachips, regenboogsalade en koriander
Pulled Chicken Bowl with Avocado Sauce

Pulled Chicken Bowl with Avocado Sauce

with salad, sweet potato & Mexican-style spices
Paddington's Poké Bowl with Salmon

Paddington's Poké Bowl with Salmon

with tropical mango salsa, sweet chili mayo & fresh mint
Garnalen in kokos-currysaus uit de oven

Garnalen in kokos-currysaus uit de oven

met rijst, koriander en pinda's
Sticky Piri Piri Salmon with Carrot Ribbons

Sticky Piri Piri Salmon with Carrot Ribbons

over giant couscous with coriander dressing
Korean-Inspired Bulgogi Burger with Sriracha Mayo

Korean-Inspired Bulgogi Burger with Sriracha Mayo

with kimchi rainbow slaw, sesame seeds & spicy baby potatoes

This week's must-try HelloFresh recipes

Shrimp Fusilli in Creamy Curry Sauce

Shrimp Fusilli in Creamy Curry Sauce

with goat's cheese, courgette & lamb's lettuce
Kohlrabi-Coconut Curry with Veggie Chicken

Kohlrabi-Coconut Curry with Veggie Chicken

over bulgur with lime, chili pepper & spinach
Tofu Noodles in Black Bean Sauce with Lime & Fresh Herbs

Tofu Noodles in Black Bean Sauce with Lime & Fresh Herbs

with eggplant, crispy onions & East Asian-style sauce
Venison Meatballs in Orange Sauce with Shaved Almonds

Venison Meatballs in Orange Sauce with Shaved Almonds

over bulgur with bell pepper & Romano beans
Tahini Noodle Stir-Fry with Courgetti

Tahini Noodle Stir-Fry with Courgetti

with cashews, Thai basil & sesame seeds
Chicken Breast in Creamy Mushroom Sauce

Chicken Breast in Creamy Mushroom Sauce

with roast potatoes & salad
Shrimp Flatbreads with Tahini Sauce

Shrimp Flatbreads with Tahini Sauce

with courgette, za'atar & parsley
Antipasto Tortelloni with Serrano Ham & Burrata

Antipasto Tortelloni with Serrano Ham & Burrata

in roasted bell pepper sauce with pistachios & arugula
Mediterranean Mozzarella Meatballs in Pesto Rosso Sauce

Mediterranean Mozzarella Meatballs in Pesto Rosso Sauce

hidden courgette! | over couscous with parsley & Sicilian-style herbs
'Tunacado' Bowl with Edamame & Avocado Dip

'Tunacado' Bowl with Edamame & Avocado Dip

over brown rice with tomato & furikake
Surinamese-Style Bami with Chicken Thigh Strips

Surinamese-Style Bami with Chicken Thigh Strips

with quick-pickled cucumber & crispy onions
Ribeye Steak with Parmigiano Risotto & Arugula

Ribeye Steak with Parmigiano Risotto & Arugula

with roasted cherry tomatoes, pistachios & parsley
Teriyaki Salmon Bowl with Edamame

Teriyaki Salmon Bowl with Edamame

over garlic rice with broccolini & furikake
Crispy Coconut Cod with Pak Choi Curry

Crispy Coconut Cod with Pak Choi Curry

over celeriac purée with sesame seeds & chili pepper
Mediterranean Chicken with Kalamata Olives & Greek-Style Cheese

Mediterranean Chicken with Kalamata Olives & Greek-Style Cheese

over tomato bulgur with roasted courgette & bell pepper
Korean-Inspired Chicken Bao Buns

Korean-Inspired Chicken Bao Buns

with kimchi sauce, slaw & coriander
Orzotto with Courgette & Goat's Cheese

Orzotto with Courgette & Goat's Cheese

with mini Roma tomatoes & rosemary
Feta in Rosemary-Panko Coating

Feta in Rosemary-Panko Coating

with onion chutney, baby potatoes & courgette salad
Cheesy Beef Taquitos

Cheesy Beef Taquitos

on wholewheat tortillas with tomato salsa & yogurt
Provençal-Style Meatloaf

Provençal-Style Meatloaf

over rice with roasted vegetables in tomato sauce