Skip to main content
Verse mosterdsoep met spek en biologische demi-baguette
Verse mosterdsoep met spek en biologische demi-baguette

Verse mosterdsoep met spek en biologische demi-baguette

950 gram | 3 - 4 porties

4.1
(184)

Deze romige soep barst van de smaak door de pittige Franse mosterd. Als tegenhanger zit er frisse appel en witte wijn doorheen en uitgebakken spek, waardoor het geheel mooi in balans is. Doop de knapperige baguette in de soep en geniet!

Je hoeft de soep en het brood alleen nog even op te warmen - perfect tijdens een drukke dag of als je zin hebt in een snelle maaltijd.

Deze soep is gemaakt van de beste verse ingrediënten.

Labels:
Opwarmen
Allergenen:
Tarwe
Gerst
Rogge

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

950 gram

Mosterdsoep met spek

2 stuk(s)

Witte demi-baguette

(Bevat: Tarwe, Gerst, Rogge Kan bevatten: Lupine, Gluten, Noten, Sesamzaad, Melk (inclusief lactose), Soja)

Voedingswaarden

Energie (kcal)300 kcal
Energie (kJ)1256 kJ
Vetten2.8 g
waarvan verzadigd0.5 g
Koolhydraten56.4 g
waarvan suikers1 g
Vezels3.9 g
Eiwitten10.5 g
Zout1.3 g

Instructies

1

Je zet deze verse soep met brood in een handomdraai op tafel. Bak de baguette 6 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden. Giet de soep in een pan en verwarm al roerend tot het kookpunt.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders