Skip to main content
Verse mosterdsoep met spek en biologische demi-baguette
Verse mosterdsoep met spek en biologische demi-baguette

Verse mosterdsoep met spek en biologische demi-baguette

950 gram | 3 - 4 porties

4.1
(184)

Deze romige soep barst van de smaak door de pittige Franse mosterd. Als tegenhanger zit er frisse appel en witte wijn doorheen en uitgebakken spek, waardoor het geheel mooi in balans is. Doop de knapperige baguette in de soep en geniet!

Je hoeft de soep en het brood alleen nog even op te warmen - perfect tijdens een drukke dag of als je zin hebt in een snelle maaltijd.

Deze soep is gemaakt van de beste verse ingrediënten.

Tags:
Ready to Heat
Allergens:
Tarwe
Gerst
Rogge

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

/ Serving 2 people

950 g

Mustard soup with bacon

2 piece

White demi-baguette

(Contains: Tarwe, Gerst, Rogge May be present: Lupine, Gluten, Noten, Sesamzaad, Melk (inclusief lactose), Soja)

Nutrition Values

Calories300 kcal
Energy (kJ)1256 kJ
Fat2.8 g
Saturated Fat0.5 g
Carbohydrate56.4 g
Sugar1 g
Dietary Fiber3.9 g
Protein10.5 g
Salt1.3 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

1

Je zet deze verse soep met brood in een handomdraai op tafel. Bak de baguette 6 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden. Giet de soep in een pan en verwarm al roerend tot het kookpunt.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes