Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.
Ga deze week voor gebakken gemarineerde kippendij met pindasaus! Je garneert het geheel met gefrituurde uitjes en verse koriander, en serveert het met kroepoek van Noordzeegarnalen.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
10 g
Fresh coriander
(May be present: Selderij)
50 g
Hoisin sauce
(Contains: Soja, Tarwe, Sesamzaad)
120 g
Peanut sauce
(Contains: Soja, Tarwe, Pinda's, Zwaveldioxide en sulfiet)
30 g
Crispy fried onions
(Contains: Tarwe May be present: Sesamzaad, Gluten, Pinda's, Noten)
60 g
Krupuk
(Contains: Schaaldieren May be present: Weekdieren, Vis)
400 g
Chicken thigh strips
2.5 tablespoon
[Reduced salt] soy sauce
1 tablespoon
[Reduced salt] ketjap manis
to taste
Sambal
½ tablespoon
[Plant-based] butter
to taste
Salt and pepper
Tip: Je kunt de kip ook op de barbecue roosteren. De bereidingswijze blijft verder hetzelfde.