Maak deze week zelf je kipsaté! Je marineert de kip zelf, en serveert hem natuurlijk met een heerlijke pindasaus, en kroepoek on the side.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
10 g
Fresh coriander
(May be present: Selderij)
50 g
Hoisin sauce
(Contains: Soja, Tarwe, Sesamzaad)
120 g
Peanut sauce
(Contains: Soja, Tarwe, Pinda's, Zwaveldioxide en sulfiet)
30 g
Crispy fried onions
(Contains: Tarwe May be present: Sesamzaad, Gluten, Pinda's, Noten)
60 g
Krupuk
(Contains: Schaaldieren May be present: Weekdieren, Vis)
400 g
Chicken thigh strips
2.5 tablespoon
[Reduced salt] soy sauce
1 tablespoon
[Reduced salt] ketjap manis
to taste
Sambal
½ tablespoon
[Plant-based] butter
to taste
Salt and pepper
Tip: Je kunt de kip ook roosteren op een voorverwarmde barbecue. De bereidingswijze blijft hetzelfde.