Skip to main content
Gnocchi di patate
Gnocchi di patate

Gnocchi di patate

500 g | 4 - 5 porties

4.6
(3)

€ 5.98 / kg Gnocchi is een Italiaanse pastasoort in de vorm van ovale balletjes. De meest bekende variant wordt met aardappel gemaakt en wordt gnocchi di patate, oftewel aardappelgnocchi, genoemd.

INGREDIËNTEN: Aardappel puree 90% [water, aardappelvlokken (bevatten SULFIETEN)], maïszetmeel, griesmeel van harde TARWE, zout, zuurteregelaar: citroenzuur, conserveermiddel: sorbinezuur, natuurlijk aroma, specerijen ALLERGENEN: Gluten bevattende granen en sulfieten. Kan sporen bevatten van melk (inclusief lactose). BEWAREN EN GEBRUIK: Bewaren in de koelkast bij +4/6°C. Verbruiken binnen de 1 dag na opening. Koken 2 min in een grote hoeveelheid kokend gezouten water, aftgieten en saus toevoegen. Pastificio Rana S.p.A. Via Pacinotti 25 37057 San Giovanni Lupatto (VR) Italy www.rana.it HelloFresh doet er alles aan om te zorgen dat de productinformatie zo nauwkeurig mogelijk is. De recepten van producten worden regelmatig herzien en verbeterd, wat inhoudt dat voedingswaarden, informatie over allergenen (inclusief ‘kan sporen bevatten van’-verklaringen), ingrediënten en andere product details kunnen worden gewijzigd. Controleer bij ontvangst altijd de productetiketten voordat je het product consumeert. Vertrouw niet uitsluitend op de hier verstrekte informatie. Voor specifiek advies over een product kan je contact opnemen met onze klantenservice. Voor producten die niet het HelloFresh-merk hebben, is het ook mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met de fabrikant.

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

500 gram

Gnocchi di patate

Voedingswaarden

Energie (kcal)665 kcal
Energie (kJ)2782 kJ
Vetten2.5 g
waarvan verzadigd1 g
Koolhydraten145 g
waarvan suikers3 g
Eiwitten12.5 g
Zout4.5 g

Instructies

1

.

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders