
Miso is een Japanse smaakmaker met een typische umamismaak. Umami betekent in het Japans hartig of heerlijkheid en is een van de vijf basissmaken.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Gemarineerde steak
(Bevat: Selderij Kan bevatten: Ei, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Sesamzaad, Soja)
1 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
½ bosje(s)
Bosui
10 gram
Witte miso
(Bevat: Soja, Tarwe)
70 gram
Mais in blik
50 gram
Mie noedels
(Bevat: Tarwe)
½ zakje(s)
Zoete Aziatische saus
(Bevat: Soja, Tarwe)
10 gram
Mix van verse gember, knoflook en rode peper
½ stuk(s)
Paksoi
½ el
[Plantaardige] roomboter
½ el
Zonnebloemolie
500 ml
Water
½ stuk(s)
Zoutarm runderbouillonblokje
½ tl
Wittewijnazijn

Tip: Het best kun je de biefstuk al een halfuur tot een uur voordat je begint met koken uit de koelkast halen. Dan is de biefstuk ook vanbinnen op temperatuur wanneer je hem bakt en krijg je een malser resultaat.



Weetje: Wist je dat bosui vergeleken met andere groenten veel calcium bevat? Je vindt het ook in boerenkool en paksoi.