Skip to main content
Luchtige ontbijtrepen
Luchtige ontbijtrepen

Luchtige ontbijtrepen

Met amandelmeel en banaan

3.9
(8)

Goedemorgen!

Allergens:
Ei
Noten
Gluten
Lupine
Melk (inclusief lactose)

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

2 unit

Banaan

1 unit

Ei

(Contains: Ei)

1 teaspoon

Gemalen kaneel

50 g

Amandelmeel

(Contains: Noten)

50 g

Havermout

(Contains: Gluten)

40 g

Rozijnen

(May be present: Pinda's, Sesamzaad, Noten)

Not included in your delivery

pinch

Zout

1 teaspoon

Bakpoeder

(Contains: Lupine, Melk (inclusief lactose))

Nutrition Values

/ per serving
Energy (kJ)1946 kJ
Calories465 kcal
Fat18 g
Saturated Fat2.3 g
Carbohydrate62 g
Sugar36.2 g
Dietary Fiber8 g
Protein13 g
Salt0.1 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Mixing Bowl
8x8" Baking Dish
Parchment Paper

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Prak met een vork de bananen in een mengkom, voeg het ei toe en mix tot een luchtig beslag. Voeg het bakpoeder en de kaneel toe en mix 1 minuut.

2

Voeg vervolgens het amandelmeel, de havermout, de rozijnen en het zout toe en mix tot alles goed gemengd is.

3

Giet het beslag in een cakevorm met bakpapier en bak 30-35 minuten in de oven of tot de cake mooi goudbruin kleurt. Controleer eventueel met een satéprikker of de cake gaar is. Als de satéprikker er droog uitkomt is hij klaar.

4

Snijd de cake in repen en serveer.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes