Goedemorgen!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
2 unit
Banaan
1 unit
Ei
(Contains: Ei)
1 teaspoon
Gemalen kaneel
50 g
Amandelmeel
(Contains: Noten)
50 g
Havermout
(Contains: Gluten)
40 g
Rozijnen
(May be present: Pinda's, Sesamzaad, Noten)
pinch
Zout
1 teaspoon
Bakpoeder
(Contains: Lupine, Melk (inclusief lactose))
Verwarm de oven voor op 180 graden. Prak met een vork de bananen in een mengkom, voeg het ei toe en mix tot een luchtig beslag. Voeg het bakpoeder en de kaneel toe en mix 1 minuut.
Voeg vervolgens het amandelmeel, de havermout, de rozijnen en het zout toe en mix tot alles goed gemengd is.
Giet het beslag in een cakevorm met bakpapier en bak 30-35 minuten in de oven of tot de cake mooi goudbruin kleurt. Controleer eventueel met een satéprikker of de cake gaar is. Als de satéprikker er droog uitkomt is hij klaar.
Snijd de cake in repen en serveer.