Skip to main content
Loaded soft taco's met varkenshaas
Loaded soft taco's met varkenshaas

Loaded soft taco's met varkenshaas

met koolsla, avocadosalsa en zelfgemaakte kaassaus

4.0
(355)

Nodig de zon op je bord uit met dit op-en-top Mexicaanse recept: gevulde zachte taco's met varkensvlees, avocadosalsa, coleslaw en romige kaassaus. Deze mix van traditionele ingrediënten uit Mexico én Tex-Mex invloeden is een echte familiefavoriet. En dat zit 'm niet alleen in de smaak, maar ook omdat het 'muy rápido' op tafel staat.

Tags:
Extra Veggies
Allergens:
Tarwe
Zwaveldioxide en sulfiet
Mosterd
Melk (inclusief lactose)

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total25 minutes
Cooking Time25 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

4 piece

Mini tortillas

(Contains: Tarwe)

1 piece

Pork tenderloin

(May be present: Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Selderij, Soja)

25 g

BBQ Sauce

(Contains: Zwaveldioxide en sulfiet, Mosterd)

100 g

Slaw mix

70 g

Corn

½ piece

Avocado

½ bunch

Scallions

½ piece

Lime

40 g

Grated mature cheese

(Contains: Melk (inclusief lactose))

½ piece

Green chili pepper

5 g

Fresh coriander & mint

Not included in your delivery

1 tablespoon

[Plant-based] mayonnaise

1 tablespoon

Olive oil

100 milliliters

[Plant-based] milk

½ tablespoon

Flour

½ tablespoon

[Plant-based] butter

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Calories1277 kcal
Energy (kJ)5344 kJ
Fat74.9 g
Saturated Fat20.4 g
Carbohydrate91.4 g
Sugar23.4 g
Dietary Fiber13.7 g
Protein53.5 g
Salt3.7 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Grater
Bowl
Tea Towel
Plate
Tall-Sided Pan
Fryingpan with lid
Whisk
Saucepan

Cooking Steps

Voorbereiden
1

Snijd de varkenshaas in blokjes van maximaal 1 cm. Snijd de bosui in fijne ringen en bewaar het witte en het groene gedeelte apart van elkaar. Rasp de schil van de limoen met een fijne rasp en pers de limoen uit.

Koolsla maken
2

Meng in een kom de wittekool en wortel met per persoon: 1 el mayonaise, 1 tl limoensap en de helft van de limoenrasp. Ris de muntblaadjes van de takjes. Snijd de muntblaadjes en de koriander fijn. Meng de helft van de verse kruiden door de koolsla en breng op smaak met peper en zout.

Weetje: Wortel zit boordevol vitamine A - goed voor de groei, de gezondheid van je huid, haar en nagels en een goede werking van je ogen en afweersysteem. Het zit bijvoorbeeld ook in boerenkool, spinazie, broccoli en ei.

Avocadosalsa maken
3

Halveer de avocado en verwijder de pit en schil. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Verwijder de zaadlijsten van de groene peper (let op: pittig! Gebruik naar smaak) en snijd de groene peper fijn. Meng in een kom de avocadoblokjes met het groene gedeelte van de bosui, de helft van de groene peper en het overige limoensap. Breng op smaak met peper en zout.

 

Bakken
4

Verhit een grote koekenpan zonder olie op hoog vuur. Bak de mini-tortilla's 1 minuut per kant, leg ze op een bord en dek af met een schone theedoek om de tortilla's warm te houden (zie Tip). Verhit ondertussen 1 el olijfolie per persoon in een koekenpan met deksel op middelhoog vuur. Voeg de varkenshaasblokjes en het witte gedeelte van de bosui toe en bak 3 - 6 minuten. Laat ondertussen de mais uitlekken. Bak de laatste minuut de mais en barbecuesaus mee met het vlees. Breng op smaak met peper en zout. Zet het vuur uit en houd het vlees afgedekt warm.

Tip: Kook je voor meerdere personen? Gebruik dan 2 koekenpannen of warm de mini-tortilla's 2 - 3 minuten op in de oven op 200 graden.

Kaassaus maken
5

Zet 100 ml melk per persoon klaar. Verhit 1/2 el roomboter per persoon in een steelpan op middelhoog vuur. Voeg 1/2 el bloem per persoon toe en bak 2 - 3 minuten, of tot het begint te geuren. Voeg beetje bij beetje de melk toe en roer met een garde tot een glad geheel. Voeg de geraspte kaas toe en meng goed door, tot alle kaas is gesmolten. Voeg de overige groene peper toe, breng op smaak met peper en eventueel zout. Meng goed door en zet het vuur uit.

Serveren
6

Vul de tortilla's met de koolsla, het vlees en de avocadosalsa. Besprenkel met de kaassaus en garneer met de overige verse kruiden en de overige limoenrasp.

More delicious recipes with similar ingredients

Kruidige groene curry met vis

Kruidige groene curry met vis

met cashewnoten, groenten en limoen
Witte grillkaas in honing met geroosterde bloemkool

Witte grillkaas in honing met geroosterde bloemkool

met roti, komkommersalade en verse kruiden
Noedels met knoflookgarnalen

Noedels met knoflookgarnalen

met roerbakgroenten in ketjapsaus
Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

met mango en zelfgemaakte chilisaus
Tortilla's met zwarte bonen en BBQ-saus

Tortilla's met zwarte bonen en BBQ-saus

met koolsalade, cheddar en jalapeño's
Tom kha kai soep met kip en kokosmelk

Tom kha kai soep met kip en kokosmelk

met rijst, paksoi en champignons
Thaise stijl surf & turf met zalm en filet mignon

Thaise stijl surf & turf met zalm en filet mignon

met chimichurri en groene curryrisotto
Veggie + protein - Kruidige couscous met halloumi

Veggie + protein - Kruidige couscous met halloumi

met limoen-knoflookolie en yoghurt
Bulgursalade met kipgyros en avocado

Bulgursalade met kipgyros en avocado

met rode biet, komkommer en yoghurt-citroendressing
Kruidige parelcouscous met garnalen

Kruidige parelcouscous met garnalen

met bosui en pesto-vinaigrette
Veggie + protein - Kikkererwtencurry met garnalen als extra

Veggie + protein - Kikkererwtencurry met garnalen als extra

met zoete aardappel, rijst en mangochutney
Double protein -  Dubbele portie kipspiezen met kokosrijst

Double protein - Dubbele portie kipspiezen met kokosrijst

met satéstokjes van citroengras en zelfgemaakte seroendeng
Veggie + protein - Parelcouscoussalade met Duitse biefstuk als extra

Veggie + protein - Parelcouscoussalade met Duitse biefstuk als extra

met avocadodip, witte kaas, tomaat, limoen en koriander
Geweldige gember-gehaktballetjes

Geweldige gember-gehaktballetjes

met frisse noedelsalade
Midden-Oosterse parelcouscous met gekonfijte kippendij

Midden-Oosterse parelcouscous met gekonfijte kippendij

met zoete twist, een frisse salade en buffelyoghurt
Parelcouscoussalade met biefstukpuntjes als extra

Parelcouscoussalade met biefstukpuntjes als extra

met avocado, feta en koriander
Turkse pide met rundermerguez

Turkse pide met rundermerguez

met groene pepers en zoetzure rode ui
Garnalen met gember-limoendressing

Garnalen met gember-limoendressing

met gewokte broccoli, rijst en pinda's
Broodje pulled paddenstoelen met dragonmayonaise

Broodje pulled paddenstoelen met dragonmayonaise

met zoetzure radijsjes en aardappeltjes met kaas
Vietnamees geïnspireerde bao buns met gemarineerde steak

Vietnamees geïnspireerde bao buns met gemarineerde steak

met mango en zoetzure groenten

Highest-rated dinner recipes

Sweet & Sticky Curried Shrimp with Mafaldine

Sweet & Sticky Curried Shrimp with Mafaldine

with tarragon, lemon & creamy courgette sauce
Beef-Pork Za'atar Wraps with Fresh Herbs

Beef-Pork Za'atar Wraps with Fresh Herbs

with orange cream cheese, zesty salsa & sumac
Creamy Stroganoff-Style Mafaldine

Creamy Stroganoff-Style Mafaldine

with beef-pork mince, vegetable mix & parsley
Shrimp Poké Bowl with Ponzu Mayo

Shrimp Poké Bowl with Ponzu Mayo

with mango, gomashio, slaw & cucumber
Pork Tenderloin in Creamy Mustard Sauce

Pork Tenderloin in Creamy Mustard Sauce

with green beans, parsley, yellow carrot & potatoes
Creamy Jerusalem Artichoke Soup

Creamy Jerusalem Artichoke Soup

with truffle oil, hazelnuts & toasted ciabatta
Spicy Kimchi Fried Rice

Spicy Kimchi Fried Rice

with fish sauce, fried egg, furikake & sesame seeds
Creamy Lentil Masala Soup with Naan

Creamy Lentil Masala Soup with Naan

with fragrant yogurt sauce, coconut milk & shaved almonds
Cheesy Curry Cottage Pie with Chives

Cheesy Curry Cottage Pie with Chives

with beef-pork mince, sweetheart cabbage & apple
Bolognese-Style Risotto

Bolognese-Style Risotto

with Parmigiano Reggiano, basil & mascarpone
DIY Mediterranean-Style Chicken Bowl with Golden Rice

DIY Mediterranean-Style Chicken Bowl with Golden Rice

pick 'n' mix toppings: lemon yogurt sauce, parsley, tomato & more!
Chicken Bulgur Bowl with African-Inspired Spices

Chicken Bulgur Bowl with African-Inspired Spices

with buttered almonds, dates & lemon mayonnaise
Cod in Sage Butter with Butternut Squash Risotto

Cod in Sage Butter with Butternut Squash Risotto

with Serrano ham & Parmigiano Reggiano
Sticky Meatballs with Stir-Fried Noodles

Sticky Meatballs with Stir-Fried Noodles

in black garlic sauce with hot honey peanuts
Kipwraps met zoet-pittige chilisaus en avocado

Kipwraps met zoet-pittige chilisaus en avocado

met tortillachips, regenboogsalade en koriander
Pulled Chicken Bowl with Avocado Sauce

Pulled Chicken Bowl with Avocado Sauce

with salad, sweet potato & Mexican-style spices
Paddington's Poké Bowl with Salmon

Paddington's Poké Bowl with Salmon

with tropical mango salsa, sweet chili mayo & fresh mint
Garnalen in kokos-currysaus uit de oven

Garnalen in kokos-currysaus uit de oven

met rijst, koriander en pinda's
Sticky Piri Piri Salmon with Carrot Ribbons

Sticky Piri Piri Salmon with Carrot Ribbons

over giant couscous with coriander dressing
Korean-Inspired Bulgogi Burger with Sriracha Mayo

Korean-Inspired Bulgogi Burger with Sriracha Mayo

with kimchi rainbow slaw, sesame seeds & spicy baby potatoes

This week's must-try HelloFresh recipes

Tomato Soup with Burrata Ciabatta

Tomato Soup with Burrata Ciabatta

with fresh basil & Sicilian-style herbs
Shrimp Flammekueche with Arugula Salad

Shrimp Flammekueche with Arugula Salad

with mozzarella & caramelised onion
Hot Smoked Salmon Sushi Bowl with Avocado

Hot Smoked Salmon Sushi Bowl with Avocado

with ginger mayonnaise, radish & cucumber
Veggie No-Beef with Cheesy Potatoes & Basil

Veggie No-Beef with Cheesy Potatoes & Basil

with hidden veggies for kids: bell pepper, courgette & onion
Baked Goat's Cheese Salad with Crostini

Baked Goat's Cheese Salad with Crostini

with caramelised onion sauce, walnuts & apple
Mexican-Style Bulgur Bowl with Fried Egg & Avocado

Mexican-Style Bulgur Bowl with Fried Egg & Avocado

with corn salsa & beetroot tortilla chips
The Fakir's Flying Carpet

The Fakir's Flying Carpet

with merguez & Romano pepper
Duck Ragu with Red Wine & Fresh Tagliatelle

Duck Ragu with Red Wine & Fresh Tagliatelle

with Grana Padano, carrot, celery, tomato & parsley
Roasted Vegetables with Cranberries & Hummus

Roasted Vegetables with Cranberries & Hummus

over bulgur with fresh herbs & Middle Eastern spices
Steak Strip Noodle Salad with Peanuts & Fresh Herbs

Steak Strip Noodle Salad with Peanuts & Fresh Herbs

with Vietnamese-style sauce & stir-fried radishes
Chicken in Creamy Mushroom & Tarragon Sauce

Chicken in Creamy Mushroom & Tarragon Sauce

with baby potatoes & endive-apple salad
Pork Tenderloin with Pistachio Gremolata & Labneh

Pork Tenderloin with Pistachio Gremolata & Labneh

over parsnip mash with rainbow carrots
Chicken Sausages with Cheesy Mash

Chicken Sausages with Cheesy Mash

with braised red cabbage, apple & nutmeg
Fragrant Shrimp Curry with Lemon & Coriander

Fragrant Shrimp Curry with Lemon & Coriander

over rice with bell pepper & coconut milk
Family Burger Night: Italian-Style Veggie Cheeseburger

Family Burger Night: Italian-Style Veggie Cheeseburger

stack your own & enjoy together!
Chicken Pitas with Edamame & Honey-Ginger Sauce

Chicken Pitas with Edamame & Honey-Ginger Sauce

with peanuts, rainbow slaw & salad
Za'atar Pork Wraps with Fresh Herbs

Za'atar Pork Wraps with Fresh Herbs

with orange cream cheese, zesty salsa & sumac
Linguine with Veggie Meatballs

Linguine with Veggie Meatballs

in roasted vegetable sauce with fresh basil
Classic 'Stamppot' with Amsterdam's Own Brandt & Levie Sausage

Classic 'Stamppot' with Amsterdam's Own Brandt & Levie Sausage

with onion chutney, tomato & fresh herbs
Hake à La Meunière with Carrot & Lentil Purée

Hake à La Meunière with Carrot & Lentil Purée

with spinach & toasted almonds