
De Belgische kruidenmix in dit recept dankt zijn sterke, unieke smaak aan specerijen zoals koriander, gember, foelie, kardemom en marjolein.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
100 gram
Aardappelschijfjes
½ pak(ken)
Linzen
(Kan bevatten: Gluten)
½ stuk(s)
Prei
1 stuk(s)
Wortel
¼
Tomatenpuree
10 ml
Sojasaus
(Bevat: Soja, Gluten, Tarwe)
75 gram
Kookroom
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1 tl
Belgische kruidenmix voor gehakt
25 gram
Geraspte Goudse kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
30 gram
Veldsla
10 gram
Pompoenpitten
(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
½ stuk(s)
Pruimtomaat
1 tl
Mosterd
½ el
Extra vierge olijfolie
½ el
Honing [of plantaardig alternatief]
½ el
Wittewijnazijn
1 el
Olijfolie
1 tl
Suiker



Gezondheidsweetje: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan de helft van de sojasaus. Voeg eventueel later meer toe naar smaak.


