
Met dit recept tover je 265 gram groenten per portie op je bord.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Rode puntpaprika
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
75 gram
Sperziebonen
1 stuk(s)
Kipfilet
½ zakje(s)
BBQ-rub
75 gram
Parelgerst
(Bevat: Gerst, Gluten Kan bevatten: Gluten, Rogge, Tarwe)
½ zakje(s)
Kerriepoeder
(Bevat: Selderij, Mosterd)
½ zakje(s)
Gele currykruiden
50 gram
Spinazie
25 gram
Piccalilly
(Bevat: Gluten, Mosterd, Tarwe, Soja)
75 gram
Bio yoghurt Griekse stijl
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
¼ stuk(s)
[Zoutarm] kippenbouillonblokje
1 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout



Tip: Je kunt ook de kipfilet in de pan op de parelgerst leggen en afgedekt warm houden.


