In de traditionele Indiase keuken wordt naan gebruikt als een soort lepel om andere gerechten mee op te scheppen.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
½ piece
Onion
20 g
Ginger stir-fry sauce
(Contains: Tarwe, Sesamzaad, Soja)
½ teaspoon
Ground turmeric
½ piece
Fennel
2.5 g
Fresh coriander
(May be present: Selderij)
½
Tomato paste
75 g
Quick-cook brown rice
90 milliliters
Coconut milk
½ piece
Naan
(Contains: Tarwe, Melk (inclusief lactose), Gluten)
50 g
Organic full-fat yogurt
(Contains: Melk (inclusief lactose))
10 g
Garlic-ginger-chili mix
100 g
Bell pepper strips
¼ piece
Low sodium vegetable stock cube
½ tablespoon
Sunflower oil
to taste
Salt and pepper
Weetje: Wist je dat paprika naast vitamine C ook rijk is aan vitamine E? Vitamine E is een antioxidant dat ook in zonnebloemolie, volkoren producten, noten, zaden en groene groenten zit.