
Zin in risotto, maar weinig tijd? Deze variant maak je van orzo. Dit heeft minder tijd nodig om te garen, maar heeft wel het smeuïge dat je van risotto gewend bent.
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
½ piece
Onion
1 piece
Garlic
⅓ piece
Fennel
¼ piece
Lemon
25 g
Bacon lardons
75 g
Orzo
(Contains: Tarwe May be present: Lupine, Ei, Mosterd, Soja)
1 piece
Skin-on hake fillet
⅓ sachet(s)
Dried thyme
1 piece
Carrot
to taste
Extra virgin olive oil
200 milliliters
Low sodium vegetable stock
1 tablespoon
[Plant-based] butter
to taste
Salt and pepper


Weetje: Wortel zit boordevol vitamine A - goed voor de groei, de gezondheid van je huid, haar en nagels en een goede werking van je ogen en afweersysteem. Het zit bijvoorbeeld ook in boerenkool, spinazie, broccoli en ei.

Weetje: Vis is rijk aan jodium – belangrijk voor de schildklier, de stofwisseling en de groei van kinderen. Eet je weinig brood (met bakkerszout)? Zorg dan dat je voldoende vis en zuivel eet om toch genoeg jodium binnen te krijgen.
