Skip to main content
Griekse yoghurt met peer

Griekse yoghurt met peer

Met rozijnen en hazelnoten

4.3
(36)
Allergenen:
Melk (inclusief lactose)
Zwaveldioxide en sulfiet
Noten

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

350 ml

Biologische yoghurt Griekse stijl

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

2 stuk(s)

Peer

35 gram

Gele rozijnen

(Bevat: Zwaveldioxide en sulfiet)

50 gram

Hazelnoten

(Bevat: Noten Kan bevatten: Pinda's, Sesamzaad)

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kJ)2247 kJ
Energie (kcal)537 kcal
Vetten35 g
waarvan verzadigd13 g
Koolhydraten39 g
Vezels6 g
Eiwitten13 g

Benodigdheden

Kom

Instructies

1

Verdeel de Griekse yoghurt over kommen. Snijd de peer klein en verdeel deze over de yoghurt. Garneer met de gele rozijnen en hazelnoten.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders