Skip to main content
Bestellen
Hoe werkt het?
Hoe het werkt
Maaltijdbox
Duurzaamheid
Contactpagina
Recepten
Op het menu
Alle recepten
Cadeaubon
Nederlands
NL
English
EN
Login
Login
Onze boxen
Zo werkt het
Op het menu
Recepten
Hulp
Contact
Markt
Cadeaubon
Duurzaamheid
Nederlands
NL
English
EN
HelloFresh
Recepten
Gnocchi met spinazie-tomatensaus en verse geitenkaas
Email
Facebook
Twitter
Messenger
Pinterest
Gnocchi met spinazie-tomatensaus en verse geitenkaas
Extra in de 5-maaltijdenbox en Veggiebox
Bestel soortgelijke recepten voor € 3,10 per portie
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
Lees meer
Bereidingstijd
25 minuten
oventijd
Niveau
Makkelijk
Voedingswaarden
/ per gerecht
Instructies
Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten
Franse kabeljauw met botersaus en kappertjes
met prei en sperziebonen
Snelle kipshoarma met bulgur
met tomaat, bladpeterselie en limoen
Pasta met warmgerookte zalm en prei-roomsaus
met tomaat uit de oven en verse bieslook
Patatje Rendang
met kokosboontjes
Shakshuka met zelfgemaakte tortillachips
Met tomaat, cannellinibonen, feta en ei
Volkoren pita met kipgyros
met zelfgemaakte Griekse tzaziki
Noedels met biefstukreepjes in zoet-pittige chilisaus
met wokgroente en pinda's
Knapperige zalm met pompoen uit de oven
met krieltjes en wortel
Parelgerst met kogelbiefstuk en paksoi
met champignons en zoete Aziatische saus
Mexicaanse burrito met gehakt
met mais, kidneybonen en cheddar
Zomerse andijviestamppot met gehaktballetjes
met semi-gedroogde tomaten en oude kaas
Roerei met rode puntpaprika en feta
geserveerd met gebakken aardappelen en frisse salade
Pasta met zelfgemaakte spinaziepesto
met geroosterde cherrytomaatjes en grana padano
Tex-mex salade met biefstukpuntjes en tortillachips
met avocado, mais en kidneybonen
Broodje met pittige kippendij en zoetzuur
geïnspireerd op Surinaamse kipkerrie
Koreaanse bibimbap met varkenshaasreepjes
met rauwe en gesauteerde groente en een spiegelei
Udonnoedels met kip in zoete Aziatische saus
met champignons en komkommer
Pasta pesto met zalm
Met oventomaatjes en courgette
Thaise fusion salade met vegetarische runderpuntjes
met koriander en Japanse udonnoedels
Kapsalon met gezonde twist
met kipfiletreepjes, tomaat en kaas
Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten
Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum
met verse pasta en Parmigiano Reggiano
Kapsalon met dubbele portie kipgyros
Met zelfgemaakte ovenfriet, sla en tomaatjes
Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek
met cherrytomaten, gekaramelliseerde ui en gedroogde vijgen
Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen
met mango en zelfgemaakte chilisaus
Luxe caesarsalade met kip
Met spek, ansjovis en croutons
Burrata-salade met krokant gebakken spek
met cherrytomaten, gekaramelliseerde rode ui en gedroogde vijgen
Pastei van kalfsstoof
met sperziebonen, wortel en een frisse salade
Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra
met kastanjechampignons, veldsla en pecorino
Gekonfijte eendenpoot met rozijnen
met geglaceerde bospeen en aardappelpuree
Risotto met garnalen en courgette
met salade en zoetzure bieten
Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons
met sperziebonen, wortelen en sinaasappelsalade
Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney
met zelfgemaakte frietjes en courgettesalade
Winterse kalfsstoof
Met witlofsalade en friet
Pittige garnalen in kerrie-roomsaus
met gebakken courgette en tomatenketchup
Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney
met salade van sperziebonen en lollo biondo
Zwarte tagliatelle met grote garnalen
met varkensworst in pittige tomatensaus
Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus
met krokante knoflook-kokostopping
Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus
met een rucolasalade
Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra
met tomaat, vers basilicum en pecorino
Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek
met een salade van geroosterde pompoen en roodlof
De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders
Steak met zwartepepersaus
met sperziebonen, zongedroogde tomaten en aardappelpartjes
Loaded fries met Koreaanse stijl bulgogi rundvlees
met zoetzure komkommer, koriander en pinda's
Romige farfalle met kip en venkel
met Parmigiano Reggiano, spinazie en rode peper
Biefstukreepjes met mangosalsa
met rijst, koolsla en Mexicaanse kruiden
Geglaceerde zalmfilet met pesto alla genovese en spaghetti
met geroosterde bamsamico-tomaatjes en courgette
Bulgurbowl met kipgehaktballetjes
met geroosterde-paprikasaus, champignons en courgette
Gele rijstpilav met broccolini, sojabonen en Thais basilicum
met seroendeng-topping, snijbonen en rode peper
Hoisin-noedels met kip en roerbakgroenten
met bosui en pinda's
Romige groentesoep met pulled chicken
verborgen wortel en courgette! | met basilicum en zonnebloempitten
Romige wraps met kikkererwten en yoghurtsaus
met komkommersalade en gomasio
Aardappelsalade met warmgerookte zalm en dilledressing
met citroenmayonaise, ingelegde ui en sperziebonen
Hartige zoete-aardappelsoep
met crème fraîche, zuurdesembroodje en pompoenpitten
Steak met kruidendressing en koolsla
met aardappelwedges, pittige mayonaise en komkommer
Kikkererwtencurry met sticky aubergine
met rijst, zoete aardappel, limoen en koriander
Sticky buikspek ramen met oesterzwammen en kimchi
met paksoi, miso en verse udonnoedels
Varkenshaas in pittige Thaise-stijl pindasaus
met rijst, broccolini, sperziebonen en bosui
Bulgoginoedels met varkensgehakt en roerbakgroenten
met koriander, tahin en sesamzaad
Tonijn-krieltjessalade met honing-mosterddressing
met gekookt ei, rode biet, appel en verse kruiden
Romige penne met pangasiusfilet en cherrytomaten
met courgette, citroen en munt
BBQ-kipfilet met piccalilly en peterselie-yoghurtsaus
met curry-parelgerst, puntpaprika en sperziebonen
Bekijk ons menu